Semaaonursnmz Mtbessim anladım ama şöyle düşün bu miniklere sahip olmak in insanlar neler neler yapıyor da olmuyor rabbim bize nasip etmiş boşver kilonu doğumdan sonra gider yavrularımız sağlıklı sağ salim doğsunlarda 😊🙏🏻
Rabiatalan Zade benim doğumum 10 ocak bulantılar sabahları sadece. Yarın cinsiyet öğrenicez. Bu arada iki oğlum var 🤗 15+1 iz. ☺️
Zade Rabiatalan Ayy hadi Allah sağlıkla sıhhatle birde kız çocuk nasip etsin inşallah onun da güzelliklerini yaşatsın ☺️🤲🏻
Mineebd Akademisyenanne Zade selamlaar ☺️ Banada 1-5 ocak arası dedi dr’um. 2. Gebeliğim bu. 8 aylık bi oğlum var. Cinsiyeti öğrenemedim henüz merak içindeyim 🙊 yarın dr’a gideceğim umarım öğrenirimm..
Zade Mineebd Bu yıl kız yılı diyorlar ama bilemedim 🤷🏼♀️☺️ İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde bebişinizi 🧿
Ssevdacan 2 ocak gozukuyor benımde 🙂 ama ıkı dogumunda da 40 haftayı goremedım 38+2 de pıtladılr 😇😇 hala cınsıyet ogrenemedık bız haftaya gıdıcez bıdaha, inatcı cıktı gostermıyor ☺️☺️
Zade kubraakbaba_ Bize de kız dediler 13. Haftamızda :) Ama kesin demedikleri için öle kalakaldık bakalım 30 nda kesin belli olacak inşallah bizim de :)
Mineebd Zade amin hepimiz inşallah ☺️ Ya bakalımm dr 13. Haftada kıza benziyor demişti yarın 15 olucaz inşallah net bişey söyler. Rüyamda 3 kere kız dediğini gördüm.. çok heycanlıyım valla. Tabiiki sağlıklı doğması önemli ama bir erkekten sonra birde kız olsa 🥰
Pinkbabe Mtbessim Sat a gore benimde 5 aralik 2 gün önce detaylida dr 2 hafta önde çıkıyor 4 kasımdan sonra her an bekle dedi heyecan yaptim 🥰 7 kilo aldım bakalım kaçla bitiricem sen kaç kilo aldin canim nasıl geçiyor