Ozlem12 Neslihan22 maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde önümüzde ki hafta içi 12+ 4 olduğumda kontrolüm var acaba gösterir mi diye heyecandan bittim 🙈
Nurdem33 Zade 6 Ocak benim Doğumda çok şükür sıkıntılı haftaları atlattık şuan iyiyiz cinsiyetimizde belli olsa daha iyi olacaz 😁
Zade Nurdem33 Cinsiyette bugün yarın belli olur :) Artık Dr lar çok erken söylüyorlar tabi ekstra bi durum olmazsa
Nurdem33 Zade bu sene kız senesiymiş banada Dr %80kız dedi kesin olmamakta birlikte sağlıklı olsunlar inş cinsiyet bile önemli değil aslında bizdeki sadece merak işte
Zade Nurdem33 Bizde ki bence hemen alışverişe çıkmak için bahane öğreneyim de bebişime bişeyler alayım die 😁😁
Minikfasulyeninannesi Selam kızlar bizde Ocak 20 inşallah her şey yolunda doktorum bizim de cinsiyetimize %90 kız dedi 🐥🤩 çok güzel geçiyor hamişlik hiç bulantım ağrım falan yok sadece çok yürüyünce ayaklarım şişiyor sizin de oluyor mu 🥺
Akademisyenanne Minikfasulyeninannesi valla canim dun ilk defa fark ettim. Ayaklarim sisti biraz. Brikenstock aldim sirf hamilelik icin. Terlik rahat oluyor. Tavsiye ederim.
senemmmmm 13+2🎀 ben ilk günlerdeki gibi yemek yiyemiyorum🤷♀️ Bi de uyurken sürekli dönüyorum on dakika sağ tarafa on dakika sol tarafa. Karnım falan da çıkmadı öyle rahatsız edecek şekilde.ağrım da yok ve neden döndüğümü de bilmiyorum
Ayse54 Akademisyenanne Belli değil daha 11.haftada dr kontrolüm vardı söylemedi birşey haftaya gidecegim bakalim hayirlisi ilk bebegim olduğu için fark etmez sağlıklı olsunda 🙏 sizin belli mi
Akademisyenanne Mtbessim benim 15. Haftam. Kilo almadan devam ediyorum. Duzenli yuruyorum. Onun etkisi olabilir belki. Ara ogunlerde meyve ve cerez yiyorum. Ana ogun baklagil ve zeytinyagli yemekler tuketiyorum. Etten ve tavuktan tiksindm :(
Minikfasulyeninannesi Akademisyenanne bende kullanıyorum canım ayakkabı giymek hele sıcaklarda çok daha zor 🙄
Bsr_1 Doğumum 27 Aralık eşim 21 inde askere gidecek ve ilk hamileliğim çok korkuyorum şimdiden stres aldı başını gidiyor 😔😔
Esraygtf 16+5 doğum 23 aralık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada cok net bir ultrason görüntüsüyle oğlum olacağını öğrendim 👼🏻
Bsr37 Edaaa4255 ne kadarlıkken öğrendiniz cinsiyeti benim de tahmini doğum 27 ocakta daha öğrenemedim 🙈
Akademisyenanne Ayse54 bnm 11. Hafta lekelenmem olmustu, vajinal ultrasonda erkek demislerdi. 12. Haftadaki ikili testte kiz dediler. 15. Haftadayiz hala kiz 😇 degismez insallah
CansuDRY Zade Aralık ayını bilemem ama ocak grubu çoğunlukla erkek. 15 erkek varsa 5 kız var şimdiye kadar öğrendiğimiz.
Zade CansuDRY Gamzeus 13. Haftamdaydım ve şaşırdı Dr um :/ Çokta kilo almanı beklemiyorum aslında dedi :/ Bende valla aldım hocam deyince pıt tartıya çıktım ve 59,2 sen 60,7 e yükselmişim işte nerdeyse 2 kilo ☺️ Şaşırdı baya neden anlamadım ama 😐
Zade CansuDRY ben 2018 yılında hamile kalanlardan bahsettim bu yıl kız yılı die :) Çevremde hamile 20 Arkadaşım varsa 15 i kız doğurdu yada beklemekte :)
Zade Bsr37 Ben 13+ 2 öğrendim :) Büyük ihtimalle dediği için Dr böyle tam da sevinemiyorum ya kesin demediği için 🤷🏼♀️