Zade NihanMine Yaa o zaman bence kızınız var :) Kızlar biraz nazlı :) bizimkide sırtı dönük durdu muayene boyunca ordan dürttük burdan dürttük öksürdük falan onu rahatsız etmek için döndürdük ve sonuç kız :))
NihanMine Zade valla bilmiyorum babası kız diyor da bana da erkek gibi geliyor 😂 çöm rahattı çünkü el ensede yan yatmış 😂
NihanMine Zade haftaya inşallah doktorum tatilde olduğu için bu hafta öğrenemedik inşallah gittiğimde öğrenicem bu sefer 😂😂 ben de rüyam da kız görüyorum hatta bir defa adını bile söyledim ama içimden de erkek geçiyor 😂😂😂😂
Seda_123 Zade Ocak 23 inşallah 😁 Hiç bir sıkıntımız yok insallah böyle devam eder cinsiyetini öğrenemedik daha arkasını dönmüştü 12 haftalik 15 haftalıkken doktor gel kesin belli olur dedi
Zade Seda_123 bu yıl kız yılı diyorlar ama bilemiyoeum 🤷🏼♀️☺️ sağlıklı olsun da inşalalh bebişiniz :)
Zade mervikkk bu yıl kız yılı diyorlar valla ben inanamaya başladım :)) bütün arkadaşlarım kız doğurdu benim ki de kız :)) kızlar çoğalıyor 😁
CansuDRY Zade Aralık ayını bilemem ama ocak grubu çoğunlukla erkek. 15 erkek varsa 5 kız var şimdiye kadar öğrendiğimiz.
Neslihan22 14+3 sezeryan dogum oldugu icin aralik sonu olacak kizimiz gelio 12+0 dq ogrendik bizim ki pek nazli degil hemen gosterdi kendini😂
Ozlem12 Neslihan22 maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde önümüzde ki hafta içi 12+ 4 olduğumda kontrolüm var acaba gösterir mi diye heyecandan bittim 🙈
Gamzeus Zade 21 Aralık'ta tam süreci doldurmuş oluyoruz :) 17 haftaligim. Cinsiyet muamma hala bizde. Bn hamilelik öncesi olan kilomdayim. İlk ay 1-1.5 kilo vermiştim.simdi onu aldım. Sizlerde durum nedir
BGLM Ocak 'ta yapıcağım inşallah allah nasip ederse 12+4 olduk çok rahatım bazen acaba hamile değilmiyim ne diyorum kendi me😊
Zade CansuDRY Gamzeus 13. Haftamdaydım ve şaşırdı Dr um :/ Çokta kilo almanı beklemiyorum aslında dedi :/ Bende valla aldım hocam deyince pıt tartıya çıktım ve 59,2 sen 60,7 e yükselmişim işte nerdeyse 2 kilo ☺️ Şaşırdı baya neden anlamadım ama 😐