Seherarjin Melisa59 rozerin çok güzle bence. Kimseyi dinleme. Senin bebeğin sonuçta. Herkes kendi koyduğu isme baksın. Sanki isim kalmamış gibi herkes mira lina Mina o tarz isimler koyuyor. İsim kıtlığı var bu seneler de 😂 bende ilk rozerin veya raperin yapacaktım ama şimdi aklımız da sterya var inşallah Sterya olacak. Yıldız kız demek
Melisa59 Seherarjin bende senin gibi düşünüyorum da kimse söyleyemiyo herkes dalgaya vurup duruyo hevesim kırıldı😒
Seherarjin Beyzanurlina bu sene fazlasıyla lina Mina hira o tarz isimler var. Sizin tercihiniz ama gerçekten artık bıktım bu isimleri duymaktan kıtlık var sanki isim konusunda 🙈. Çok güzle ve kimse de olmayan farklı isimler olabilir.
Glydn Badevehande bade içki şarap demektir. Tasavvufta da manevi aşk şarabı. Güzel isim bi aralar ben de düşünmüştüm
Nihanak Badevehande badeyi ben de cok istiyodum elif bade koyacaktim ama tasavvuftan once malesef kelime anlami sarap icki demek oldugu icin koyamadim o kadar sevmistm ki cok uzuldm alamindan sonra simdo Elif Su koymaya karar verdik 😊
Elifyor Badevehande bende Bade düşünüyordum ama anlamı içki şarap demekmiş dini anlamda da bu şekildeymiş ve koymak caiz değilmiş diye duydum öğrendim o yüzden vazgeçmiştim içimde kalacak bir isimdi siz iyice araştırdınız mı acaba sizin bilginiz ne
Serrameri @Iremgokce hayırlı olsun canım gözünüz aydın 😍 ben Serra koyucam ablamda yiğenime Zümra Zeynep koydu. Fikir olsun diğer isimleri de yazıyım :) göksu esma nisa nida sena eylül lina sare ravza erva
Semooshh Asel Hafsa 💕 yada Aysima Nilda. Hep hayalim aysimaydı ama Asel şimdi daha güzel geliyo 😂buna aysima koysamam bile 2.olursa mutlaka koyucam 😂 kıza benzetiyorlar ama daha net Bi şekilde evet kızın olucak demedi doktorum 😁 bekliyorum bakalım 20+0🤷🏻♀️