Gamizz Bsyldrmdlk o kadar gereksiz postların arasında bu postta rastlamak nasıl mutlu etti biliyor musun😊 herkes hamileliğinin hormonlarına etrafında ki insanlarara o kadar kafa yoruyor ki🤦🏼♀️ Bende bazen zorlanıyorum benimde oturarak içime sinmiyor ama durumumuzdan dolayı kabul olacağını düşünüyorum 😊
TugbaClk Oglusannesii ben damardan kan serumu aldım 2 defa çok iyi geldi gözüm açıldı resmen bugün de eczaneden keçi boynuzu özü aldım çok iyi geliyo dediler doğum sonrası da ihtiyacımız olcakmış
Ceylin96 TugbaClk canım damardan aldığın serum d vitamini için mi normal kan değerlerin düşük olduğu için mi verildi ?
Buradem16 Premsescik neden yanlış acaba varmı bir açıklaması ben sandalyede veya koltukta kılabiliyorum ama..hiç bir şekilde oturamiyorum sadece nmzda değil yani normalde de yere oturamiyorum ki.. ayaklarım çok şiş gerilmiş balon gibi sanki oturunca patliycak çok canım yanıyo.. Rabbim kabul eder inşallah 😧😧
Premsescik Buradem16 nedenini bilmiyorum ama hoca eniştem var o söylemişti sandalyede namaz kılınmaz diye kılamıyosan oturarak kılın demişti
[silindi] Bsyldrmdlk yavrum dinimiz kolaylık dini. Sonuçta her durumda namaz kılmanın yolu yöntemi var dinimizde. Seninki zaruri bir durum, buna göre oturarak kılman çok tabii bi durum. Dinimizin verdiği kolaylıklara teslim olmak da imanın bir gereği. 🤗
TugbaClk Ceylin96 canım kan değerim 8-9 arasıydı ilaçla da yükselmiyodu tansiyon düşüklüğü de eklenince iyice kötü oluyodum yığılıp kalıyodum ferinject diye bi ilaç var seruma karıştırılıyo ondan verdi doktorum çook şükür şuan gayet iyiyim :)
haklisinesracim Bsyldrmdlk sandaliyeye degil de yere otur yapabiliyorsan yerle temas halinde olmalısın oturarak kilinan namazlarda. Dizlerini bükemiyosan o zaman sandalye olur
Cagladevecioglu Bsyldrmdlk canim ikiz hamileyim mecburen ya koltukta ya sandalyede kiliyorum dinimizde bize boyle bir rahatlik sunulmus sen yeterki kil oturarak yataeak bile kilabilirsin dinimiz islam dan bak istersen