Bsyldrmdlk Haftamdayım eğilirken midemin sıkıştığını, nefes alamadığımı hissediyorum. Sandalyede kılayım diyorum öyle de hiç kılmadım içime sinmiyor. Siz nasıl kılıyorsunuz?
Evinanne Bsyldrmdlk ben daha 15 haftalığım göbeğim yok henüz ama ilk aylar midemin bulantısından o kdr zor oluyordu ki oturarak kılıyordum mecburen son aylarda da öyle yaparım diyorum eşim böyle yapmamı söylemişti sonuçta hiç kılmamaktan iyidir🙏🏻
AmatorAnne Bsyldrmdlk sandalyedense oturarak kılmak daha iyi diye biliyorum. Kendinize zarar vermeyin, dikkat edin.
TugbaClk Bsyldrmdlk ben de tansiyon düşüklüğü sebebiyle ayakta kılamıyodum oturarak nasıl kılarım diyodum sonra mecbur bi gün denedim nerdeyse 3 haftadır oturarak kılıyorum 36+3 haftalığız çok şükür zor da olsa secdeye varabiliyorum bi kaç kere sandalyede deneyin alışıyosunuz zaten önemli olan kılıyo olmamız Rabbim kabul etsin ☺️
Ecmelinannesi Ben çok şükür ayakta kilabiliyorm egilince nefesim daralıyor biraz zorlanıyorum, bazende oturarak kılıyorum
Bsyldrmdlk Evinanne kesinlikle 🤲🏻 Bende devam ettiremiyordum bir türlü bugün niyet ettim tam kılmaya. Göbeğimde malum 🤷🏻♀️ Heralde sandalyede kılacağım. Oturduğum yerde bile bazen nefes alamıyorum. Rabbim sabrımızı çoğaltsın 🤲🏻
uhuddd TugbaClk canıö cok zorlanmıyorsan sandalyede kılma yere oturarak kıl yani ayakları uzatamıyorsun ama bi ayagını kır öyle kılmaya calıs sandalye de kılmak pekde uygun değil araştırabilirsiniz fetva meclisinde faln Rabbim kabul etsin
Kubuuu1 Bsyldrmdlk kendinizi zorlayacak şekilde yapmanız da doğru değil Allah o yüzden bu kolaylığı bize vermiş o şekilde kilamiyorsaniz oturarak kılın ☺️
Kucukannee Bsyldrmdlk canım ibadetini yaparken yavrunu iki büklüm etme çok egilmek secde seklinde iyi değil Allah korusun sandalyede kıl en iyisi
Esrasrgn Bsyldrmdlk ben ayakta kılıyorum karnım çok büyümediği için çok baskı yapmıyo ama oturarak kılmayı deneyin seccadenin üzerine oturarak
Mlkemrecre Bsyldrmdlk düşük riskim varken oturarak kılıyordum 29haftalık oldum hala oturarak kılıyorum.bi iki defa denedim göbeğimde ağrı oldu secdeye gidip gelirken zorlandım o yüzden oturtarak kılıyorum..Rabbim hepimizinkini kabul etsin inşAllah
SevdaLinkaaa Ben ayaklarımı uzatarak kılıyorum yere oturup ... 😊Rüku ve secdeyi de o şekilde yapıyorum . Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah.😇
aylaacetin Bsyldrmdlk sandalye değilde yerde oturarak kılarsan daha iyi olur kıldıkça alışırsın zaten yapıcak bişey yok göbekten ve nefes darlığından bende artık ayakta kılamıyorum 38.haftadayım zaten zor kalkıyorum oturunca 😂
Deletedmom0042 Icinize sinmiyorsa sadece farzlarini ayakta digerlerini yerde oturarak kilabilirsiniz secdeye gitmeden aslinda. Benimde midem cok bulanirken oyle yapiyordum
5461 Bsyldrmdlk oturarak kılıyorum valla Allah kabul etsin napalim geçici keyiften de değil sonuçta 🤷
R_Arslan Bsyldrmdlk canim bende ayni öyleydim 32.haftamdan beri oturarak kiliyorum. Rabbim kabul eder insaAllah. Kendine eziyet etme oturarak kil sende canim.