Caglaunul Bende 15 Ocak son adet bugün 5+1 olduk dün doktora gittim ama gözükmedi cuma tekrar çağırdı bakalım 🙂)
Mfatma erifeEnsarizbey anladım canım İnşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız ♥
BaharCanbazotuk Hanımlar 5+5 folik asit halsizlik yaparmı ki 4+5 kese görünmüştü benim bol bol yürüyüş ve istirahat bebişlere iyi bakmalıyız
Kbraatesarel Merhaba son adet tarihi başlangıcım 05 Ocak 6+4 . Bugün kontrole gittiğimde kesenin yavaş geliştiğini söyledi doktor 8.9 mm . Bir sonraki hafta kalp atışlarını duymamız gerektiğini söyledi . Normal mi durum sevgili arkadaşlar ..
Pamukdeniz Kbraatesarel benim de 5 ocaktı adetim canım ama geç döllenme olmuş beta ya göre 5+3 üz adet göre 6+3 üz ondan dur daha cuma günü kese için randevumuz var gidecegiz 😇
Cicianne 15 ocak benim 5+1 iz. Bende progestan kullanıyorum o bulantı yapıyor bide 2. Gebeliğim daha önce sezeryan olmuştum biraz sancım oluyor. Var mı daha önce sezeryan olaann ?? 🤰🏻
Obirx Merhaba benimde 5+6 cumartesi kanamam oldu progestan kullanıyorum. Perşembe randevum kese allttan muayene ile görünmüştü inş bir sıkıntı olmaz
Mihribank Mfatma Benim 5+3 de kese gözüktü. Bugünde yani 6+2 de kalp atışını duyduk. İkisi de normal karından alttan muayene olmadım. 😊
Pamukdeniz Kbraatesarel yazarım tabi canım sende haber et bugün kan verdim açlık kan şekeri falan beta yada baktılar şükür büyümüş 4422.4 çıkmış tam 5 hafta 4 günlük olduk 😇
sevvalnyokus Benimde sat 3 ocak 4+6da keseyi gördük bugün de 6+6 kalp atışlarımızı duyduk çok şükür iyiyiiz ☺☺