PasaninAnnesi 4 ocak 6+5 👼 cok zor gidiyo koku hassasiyeti miğde bulantısı halsizlik 😢 sürekli yatiyorum
Melissscim 16 ocak son adet tarihim kızlar kasık agrım war ara ara girip çıkıo adet sancısı gibi sizdede warmı acaba normalmi 🤗
PasaninAnnesi Esrasaglik bende de yoktu sabahlari olmaya basladi bulantı simdi gün icinede yayiliyo bazen 😢
MelteMila Melissscim Merhabalar 23 martta gittim 130 aldılar daha benimki 8 haftalık testler içinde 525 tl istediler .
Esrasaglik PasaninAnnesi Tuzlu şeyler ye kraker felan mideni bastırır canım bir şekilde idare edeceğiz artık 🤗
Mihribank Mfatma Benim 5+3 de kese gözüktü. Bugünde yani 6+2 de kalp atışını duyduk. İkisi de normal karından alttan muayene olmadım. 😊
Mfatma erifeEnsarizbey halsizim biraz ara ara uyuma hissi çok oluyo bide kasıklarda hafiften ağrılarım oluyo canım sende nasıl durumlar
Mfatma Bana doktor dedi geçtiğimiz cuma gitseydim alttan bakıcaktı ama tanıdıklarım gitme dedi düşüm tehlikesi olur diye bende korktum gitmedim önümüzde ki cuma gidicem inş
erifeEnsarizbey Folik aside başladığımdan beri halsizliğim biraz daha dindi ama yine de var kasıklarım akşam özellikle ağrıyor
Mfatma erifeEnsarizbey anladım canım İnşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız ♥