Esramese Meyro bende ayni sevmezdm ama simdi mideme iyi geliyor diye cigniyorm ama falımin karbonatlisi yada sadesi
Meyro Ayaztgce neden dalga geçiyorsunuz ki merak ettim sordum bunda ne var yani insan ister istemez inanıyor acaba gercekten oyle mi diye
Ayaztgce Meyro yok dalga gecmedim ciddi olarak söledim 14haftalık hamileyim gecen gün sakız çiğniyodum babaannem geldi cok sakız ciğnersen bebeğin kakalı olur dedi bnde ister istemez etkilendim biri bse söleyince takılırım çünkü bnde o yüzden anlıyorum seni
Bahara Meyro olmaz öyle şey tabiki canım ne alakası var hurafe bunlar. Banada biri şeftali yeme tüylü olur dedi ya ne alaka ya ne 😂
Ekincis Badgirl_ benden de hiç bir yerde bulamayacağınız ama isviçreli bilim adamlarının onayladığı bir batıl inanç o zaman ŞEFTALİ YERSENİZ BEBEĞİBİZ KILLI OLUR.
Meryemoz Meyro boyle seyleri nereden uyduruyorlar cok merak ediyorum😀 sakiz cignerken tek dikkat etmen gereken sey iceriginde titanyum dioksit olmamasi
Esra3890 @Meyro yok ya olurmu öyle şey ne alakası var bu dondurma yeme bebek hasta olur gibi bişey hurafe yani 😂 uydurup uydurup söylüyorlar bu arada benimde canım istedi yarın ilk iş sakız alcam