Meyro Meraba kızlar ben normalde pek sakız çiğnemeyi sevmezdim ama hamile kaldığımdan beri sürekli çiğniyorum canım istiyor yani dun ablam bana sakız çiğnemek bebeği salyalı yapar dedi sizce varmı boyle bişey🤔
DemetDigesu Meyro 🤣🤣🤣 olur mu oyle sey hem sakız cıgnemek ıyıdır diş sorunu yasamazsınız sakız diş saglıgı ıcın ve hazımsızlık ıcın cok ıyı
Meyro Ayaztgce neden dalga geçiyorsunuz ki merak ettim sordum bunda ne var yani insan ister istemez inanıyor acaba gercekten oyle mi diye
Badgirl_ Evet zararlı sakız çiğnerseniz bebeğiniz salyalı olur, soda içerseniz bebek erir, soğuk yerseniz üşür sıcak içerseniz yanar ...mümkunse hiç bisey yiyip icmeyin
Badgirl_ Yasmin26 bazen diyorum gerçekten sordular mi bu soruyu yoksa dalga geçmek icin mi açıyorlar 🤷♀️
Yasmin26 Badgirl_ bende gecen gün sacımı kestirdim 😂 yok cocugun ömrünü kısaltmısım sacımı kestirdim diye fazla yasamazmıs ölürse sorumlusu benmisim. Tövbe Yarabbim insanlara akıl ver ya niye böyle insanlar anlamıyorum 😂
Nurdem33 Meyro 😀 bence tamamen batıl lakin gebelikte tükürük bezleri çok çalışır rahatsız olacak kadar hatta o yüzden Sakız çiğnemeyin derler oda bebeğe değil siz rahatsız olursunuz diye zaten kısa bir süre için sonrası bir sakıncası yoktur diye biliyorum
Birkucukumut Canım bende onu duymadım ama cok konusur derler bızım burda 😂😂 ama bir tanıdıgım doktoruna sormustu kı gercekten basarılı bır doktordu ve sey demıs hem senın gazını çıkarır hem bebegın gazını mındemıs ne demıs bebek için dedıgını tam hatırlamıyorum ama sakız gaz cıkartmakta bırebır cok ben mıdem rahatsız olunca atıyorum agzıma hemen rahatlatıyo
Ozican Badgirl_ çay içiyordum püskürdüm 😂😂😂😂 Allah da sizi güldürsün🤣🤣 diğerlerini duymamıştım hiç😬😬😬
mervemre2019 Aynen inanmayın bence de böyle şeylere hatta ben sakız çiğneyince rahatlıyorum çünkü mide yanmam çok oluyor.