Hanos Kızlar bacaklarım çok kötü kramp giriyor şu sulandirilan toz kalsiyum magnezyumlardan içen var mı
Mervektk1126 Hanos ben içiyorum bebeğim çok kasılıyodu bacaklarımada kramp giriyodu magnezym eksikliğindenmiş bir haftadr kullanmya başladım rahatladım
Lovelies Hanos ben toz olanı kullanmıyorm ama sade soda içiyorm iyi de geldi bana :) kramplarım cok oluyordu ama şimdi düzeldi
Brc06 Mervektk1126 benim bebekteki kasılmalar hala devam ediyor. Siz ölçeğin büyük tarafını mı kullanıyorsunuz. Az mı kullanıyorum ben acaba
Mugeboz1 Mervektk1126 kasılma dediğiniz şey nasıl birşey? Ben 25 haftayım henüz , sol karnım da sertleşme oluyor rahatsızlık duyuyorum, bir süre sonra geçiyor ve rahatlıYorum, bu kasılmamı ?
Hanos Zeynepzeze allah allah iyi mi gelmedi ko cuma günü bakalım bende isticem doktordan bacaklarımda hiç can yok
Tugba1234 Hanos banada oluyordu gece bacaklarim kopuyordu sanki sabahi zor ettim iki gece sağlık ocağında doktorum magosit 365mg magnezyum yazdi iyiyim simdi
Mervednr Hanos ben önce sulandırılandan içtim sonra direkt içilenden aldım. Magnezyum diasporal kullanıyorum kasılmalarım bitti resmen