Mervehayat12 Esra81 Buzluga bir kaç balık çeşidi alıp attım, Somon, palamut ve çipura cipuranın ve somonun özellikle cok faydalı olduğu söyleniyor, elinden geldiği kadar yemeye çalış :)
Esra81 Gamizz evet canım ama yememiz gerekiyor su an taze bulmakta zor dondurulmus urunlerede guvenemiyor insan😕
Gmzgamzeb Gamizz bende tüketeniyorum doktorum bana bu sebepten i Mom adında bi ilaç verdi. İsterseniz doktorunuza bir sorun
Esra81 Mervehayat12 nerden aldiniz baliga pek duskunlugum olmadigi icin bilmiyorum hala taze bulup dolaba da atabilecegim yerler var mi
Annecik03 Esra81 ben gebeligim boyunca yemedim balik, balkk sevmeyen bir insandim hamileligimde iyice tiksinmistim
2lokummannesiii Esra81 ben yemiyorum ilaçta kullanmıyorum bu sıcakta yiyenlere de Allah sabır versin iğrenç kokuyor
Gulfem07 2lokummannesiii Ben de balık sevmeyen biriydim en son eşimin getirdiği balık o kadar lezzetliydi ki artık hep ordan alıyoruz buzluğa atıyoruz atmakne kelime dolduruyorum bir suru balik :)Antalya ya giderken beşkonak var taa dağın tepesinde kar sulariyla beslenen alabalıklar var yakın olanlar baksın balık sevmeyen birine balık yedirdiler yani :)
Tamam Esra81 bulunduğunuz ilde ikea varsa somon orada yiyebilir veya gıda marketinden alabilirsiniz.Orjinal somon olduğu için çok faydalı
Selinish_ Somon yiyebilirsin .zeytinyağı kekik sarımsak karıştırıp fırına veriyorum . Ne koku oluyor nede ortalık kirleniyor. Dene bence .
Selenay35 Balığın taze olup olmadığını anlamak için linkteki yazıyı okuyabilirsiniz. http://www.gidanotlari.com/baligin-tazeligi-nasil-anlasilir/