• Progestandan memnunmusunuz kullananlar acil cvp vere bilir mi

Aysel evet gösteriyor benim de başlarda kanamam oldu o yüzden günde 2 kez içtim daha sonra kanama devm etti 3 e çıkardık sonra kesildi çok şükür 🙏🏻

Ama doktorlara göre kahve rengi leke yerleşme lekesi oluyo

İnşlh daha dün kontrolde o şekilde söyledi ve bunu yazdı günde 1 tane al dedi ama bana o da vajinadan daha sağlıklı 1 saate olsa ayaklarını dikerek yat o zaten etkisini gösteriyo dedi

Remgrsy evet daha kucukmus seninde. Benimde o haftalarda baslamisti lekelerim. Kesilmedi hemen. Mutlaka hapiini ayni saatlerde icmeye ozen goster. Bn hic kalkmamistim surekli yattim. Temel ihtiyaclarim haric. Cok ise yariyor yat ki tutunsun yerlessin. En son gercekten kirmizi cok kanamam olmustu istemsiz şaril şaril akmisti. Ama cok sukur birsey olmadi. 3 ayi bitirincede kesildi

Tbberk ben kullanamadım ağızdan alıyorum şuan.

Remgrsy şuan bende öyle kullanıyorum vajinal kullanamadım 😢

Aysel bide benim rahmımın duvarı kalınmış o nasl oluyor blmyorm

Aysel dediğm gbi tuvalete ciktiginda beyaz beyaz geri gelmiyorsa sknti yok o sekildede kullan

Remgrsy kullanabilirsen vajinal doktorlar o şekilde bilgilendirdi.

Remgrsy benim doktorum da iğne vermedi hapını kullanıyorum.

Vajinadan kullanmak daha iyi diyolar çünkü mide de ki asit ilacın etkisini azda olsa öldürüyomul onuda internetten okudum gerçi eczacı bayanda dedi en iyisi o şekilde kullan daha iyi etki görürsün diye

Her lekelenme korkutucu değil yerleşmeden kaynaklı olarak bakıyorlar. Eğer ki adet kanaması gibi olursa hemen gel dedi sanırım başka bi tedavi şekline geçecek.