seymakumatarnsf Yasmin26 Size sonuna kadar katılıyorum. Keşke bizi ilaca yönlendirmeseler. Ben İmom kullanıyorum. Midemi mahvetti. Keza aç karnına da kan şurubu alıyorum. Bence hiç gerek yok. Vallahi bazen aksatıyorum bilerek😳🤗
Yasmin26 seymakumatarnsf için nasıl rahat ediyorsa öyle yap🥰ama ben dedigim gibi ilac kullanmadım , Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin güzel anneler 🥰
Elif1989 Gzrilknur Brüksel lahanası gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler, kıvırcık lahana, olgun ıspanak, kuşkonmaz da dahil olmak üzere diğer pancar, marul ve kırmızı biber gibi birçok sebze folik asit içeren besinler arasında yer almaktadır.
Supermommy Yasmin26 lınc ederler tabı daha sonrakı postlarınızda eczacı degıl eczacı teknısyenı oldugunuzu soylemıssınız akademık karıyerınız olmadan farmakolojı dersı almadan boyle bır ıddada ılacların ıcerıgını bılıyorum dıye atıp ınsanları boylesıne onemlı bır konuda etkıleyemezsız yalan soylemenızde ayrı bır ironi folık asıt hayatı bir mevzu yedıgımız ıctıgımızde dogallık mı kaldı kullanmadıysanız bırsey olmadıysa baskalarında olmucak dıye bırsey yok doktorlar bosuna okumuyorlar bunca yıl sacmalamayın
Supermommy Yasmin26 eczacı olmak farklı kalfa olmak ayrı seyler sıze o yetkıyı verselerdı eczane acıp ınsanlara sız verırdınız 2 yıllıkla 6 yıl arasında daglar kadar fark var ustume alınmadım sadece bılgısız oldugunuz ıcın tavsıye vermenıze kızdım ve eczacıyım ıcerıgını bılıyorum dıye yalan soylemenıze ayrıca o dersı gormeden ılacların hangı bıtkılerden yapıldıgını ham maddelerını bılemezsınız net ! Benım annem ve babam ve eczacı boyle bır aılede buyudum eczanemız var kalfa kalkıp onune gelen bir hastaya sorumlu eczacıya sormadan ılac tavsıye edemez kafasından veremez sızde burda kalıp ıcerıgını bılıyorum ben ıcmedım ıcmeyın dıye tavsıye nıtelıgınde yazamazsınız