Dileks1201 Merhaba sevgili güzel anneler 🌸 biz şuan 7+2yiz sizler folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullandınız ya da kullanacaksanız? Güzel cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 🌸
ozlemky Dileks1201 merhaba 😊 3.ayıma girdiğim de doktorum artık kullanmana gerek yok demişti, sonrasında kan ve omega ilaçlarına başladım.
Yasmin26 Dileks1201 seni etkilemek istemem ama ben ilaç karşıtı bi insanım ve dogumuma 2 ay kaldı 1 hap bile yutmadım hersey yolunda güzel gidiyor gereken takviyeyi besinlerden aldım ilac kesinlikle kullanmadım belkide eczacı oldugum icindir icinde ne oldugunu bilmek her zaman beni tiksindirdi🤢 her ne kadar vitaminde olsa kimsallastırılıp hap haline geliyor tabi bu yorumu ben yapınca beni linc edicekler ama 😂 benim düşüncem buydu böyle yaptım sen için nasıl rahat ediyorsa doktorun ne diyorsa sen onu yap 🥰
cansuaydin Dileks1201 merhaba :) 3. Ayı bitirdiğinizde kestik, yerine folik asitin de içeriğini barındıran bir demir hapı verdi doktorumuz
Dileks1201 ozlemky doktorumla bi dahaki randevum 12haftada o da sadece devam et kullanmaya deyince o esnada doktor yanında sorular uçup gidiyor açıkcası ne zamanakadar demeyi unuttum bile ben de emin olamadım 🤷🏻♀️
Dileks1201 Yasmin26 herkesin kendi düşüncesi kimseyi linç etmek kimsenin haddine değil açıkcası ☺️İçiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapmak en güzeli 🌸
seymakumatarnsf Yasmin26 Aslında ne iyi yapmışsınız. Bende hiç kullanma taraftarı değilim. Ama doktorum bundan aldığın takviyeyi hiç bir besinden alamazsın diyor. Halbuki örneğin her sabah pekmez yesem kan değerlerim iyi olur gibi düşünüyorum ben. 🤗
Supermommy Yasmin26 lınc ederler tabı daha sonrakı postlarınızda eczacı degıl eczacı teknısyenı oldugunuzu soylemıssınız akademık karıyerınız olmadan farmakolojı dersı almadan boyle bır ıddada ılacların ıcerıgını bılıyorum dıye atıp ınsanları boylesıne onemlı bır konuda etkıleyemezsız yalan soylemenızde ayrı bır ironi folık asıt hayatı bir mevzu yedıgımız ıctıgımızde dogallık mı kaldı kullanmadıysanız bırsey olmadıysa baskalarında olmucak dıye bırsey yok doktorlar bosuna okumuyorlar bunca yıl sacmalamayın
Dileks1201 Gzrilknur mesela benimki omega 3lü ben şuana kadar balık tüketmediğim için tercih etmiştim ama mesela balık tüketen kişiler niye onu kullansın gibi :)
Yasmin26 Gzrilknur resim olarak paylasmak istiyorum ama beceremedim🙈 internete yazarsan folik asit iceren besinler diye acıklamayla beraber liste cıkıyor 🥰 ama hep normalde tükettigimiz besinler sadece daha fazla tükettim ben , mercimek domates ceviz vs vs gbi 🥰
Elif1989 Gzrilknur Brüksel lahanası gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler, kıvırcık lahana, olgun ıspanak, kuşkonmaz da dahil olmak üzere diğer pancar, marul ve kırmızı biber gibi birçok sebze folik asit içeren besinler arasında yer almaktadır.
Yasmin26 seymakumatarnsf tabikide ben kansızım hamilelik boyunca hep pekmez karadut özü yedim ve dokturum bana kullandıgın kan ilacını kesebiliriz dedi 🙈 ama zaten ilac icmiyordum ben 😂 söz konusu ilaç ve para kazanmak olunca acıkcası doktorlarada pek guvenım kalmadı benim 🙈 bu sadece benim düşüncem anlayışınız için tesekkür ederim 🥰
Esra7814 Dileks1201 3. Aya kadr normalde yani12. Haftaya ama 14. Haftaya kadarda kullanılabiliyor muş doktora göre değişiyor Bn kullanamadım çok mide bulantısı istifra yaptı bıraktım bir eksikliğinde yaşamadım çok şükür
Gzrilknur Yasmin26 sağol canım teşekkürler. Bende mide bulantısından aksatmıştım bu aralar vicdan azabı çekiyordum içmiyorum diye.
seymakumatarnsf Yasmin26 Size sonuna kadar katılıyorum. Keşke bizi ilaca yönlendirmeseler. Ben İmom kullanıyorum. Midemi mahvetti. Keza aç karnına da kan şurubu alıyorum. Bence hiç gerek yok. Vallahi bazen aksatıyorum bilerek😳🤗