AycaSahin Gamizz Ben hamileliğim boyunca her ay yaptırdım hiç kanamam olmadı şuanda 39.haftadayız yeni yaptırdım hiçbir sorun olmuyo canım 😊
Konya_gelini Hnfe yok canım evdeki gibi acımıyo elleri hızlı diye daha birinci cekmenin acısını hissederken bakıyorsun bitmis. Elleri hızlı oluyor.
Gamizz Hnfe evde acıyor diye yarım bırakıyorum ben yapmaya kalkınca veya çok uzun sürede alıyorum o yüzden kuaför daha rahat oluyor😊
Elifffcik67 Gamizz daha sabah yaptırdım hiç sorun yok yani veya ben görmüom zira koca göbekten aşağısının görüş açısınsıfır 😆😆
Gamizz Elifffcik67 ya bende ilk 4 ay düşmesin birşey olmasın diye jilet vurdum 🤦🏼♀️ Keşke ağdaya devam etseydim bugün bu kadar acımazdı 🙈🤦🏼♀️
Zmrtbdk Hnfe aslında bende de vardı o.Zaten acıyordu normalde özellikle alt kısım.Hormonlardan filan cildim hassaslaştı mı acaba daha çok acır mı diye düşündüm.Ama tam tersi oldu.Nerdeyse hiç acımadı.İnşallah herkesin öyle oluyordur.
Kvsrnl123 Gamizz hayır Gamizz 39+2 yim hiç bırakmadım cuma kontrolum var yine gidicem ağdaya sıkıntı olmuyo çok şükür
Ayazipek Gamizz canım ilk 19 haftama kadar hep jiletle temizledim sonrasında tekrar ağdaya döndüm aldırdığımda kanamıştı jiletten dolayı şimdi 35+6 oldum hala gidiyorum ağdaya bir sıkıntı olmadı
Gamizz Ayazipek bende şuan 19 haftalığım bende öğrendiğimden beri jilet yapıyorum bugün aldırdım hafif kan görünce endişelendim ama şükür devamı gelmedi 😊 bundan sonra hep ağda yapacağım😊