Zmrtbdk Gamizz ben yaptırdım baya korka korka hatta geç de kaldım uzamıştı🙈Çok şükür çok rahat geçti.Canım normal zamankinden çok daha az yandı bi de.Şaşırdım kaldım.Keşke daha önce yaptırsaymışım dedim.
Benimminikim Gamizz Ben ilk haftalarım da dahil olmak üzere hep ağda yaptım 19 haftalık olduk ilerleyen haftalarda göbeğim yüzünden göremezsem kuaföre yaptırıcam veya eşime jilet hiç yapmadım yapmam heralde
AycaSahin Gamizz Ben hamileliğim boyunca her ay yaptırdım hiç kanamam olmadı şuanda 39.haftadayız yeni yaptırdım hiçbir sorun olmuyo canım 😊
Gamizz Ben bugün yaptırdık ama tırnak ucu kadar kan gördüm kanamam veya kanayan yerimde yok bilemedim 🤷🏼♀️
Fasulyem22 Gamizz kıl kökün kanamıştır benimde kanıyor hem sıcak terliyorsun hemde demekki kalın hatta benim bayağı kanamıştı
Anneyimmmmm Gamizz canım bende de oldu eve geldim baktım iç çamaşırımda kan var korktum ama hassas olduğu için ağda dan kalan kanmış. Çünkü bekledim bida gelmedi iyice sildim o bölgeyi o bölgeden gelmemiş. Korkma.
Gamizz Fasulyem22 azıcıktı eve gelince fark ettim 😞 ilk aylar riskli diye gitmedim jilet yaptım 19 haftalığız şuan ondan oldu herhalde 🙁
Gamizz Maryhoney başlarda gidip düşük yapıldığını duyduğum için korkup gitmemiştim😞 bundan sonra 3-4 haftada bir gidip yaptırmayı düşünüyorum😊
Gamizz Benimminikim kuaföre gittim kendim yapamazdım 😊 bacak kol altı neyse de genital bölgemi yapamıyorum🙈
Zmrtbdk Hnfe a yok canım ben de kendim alamam.Benim annem yaptı.Eskiden o da bu işi yapıyordu.Tabi işi bilen biri yapınca daha az acıyor.