Aysedgrlikrkmz Sevvaldal ay maşallah tombiş olacak 🥰 sıcaklar aşırı bunaltıcı ama yapacak bşy yok günde iki kez duş alıyorum bazen 🤦🏻♀️
Sevvaldal Aysedgrlikrkmz evet bende çok zorlanıyorum sıcaklarda. Ama bugün rüya gibiydi🥰🙈 hava çok serindi😊 istanbuldaysanız siz de bir oh demişsinizdir🙏😊🙈
Aysedgrlikrkmz Scb uzakta olanlar Doğum tarihi netleşsin o zaman gelecek eşim Allah razı olsun yardımcı oluyor eo 🙏🏼
Hfsskbr Aysedgrlikrkmz büyük çoğunluğu yikadim hazirladm ben. Yavas yavaş cantami hazırlıyorum artık zmn aliyor eksikleri alması tmamlamasi fln
Aysedgrlikrkmz Scb bende haftaya yada 32.haftada başlamayı düşünüyorum bakalım sağlıkla gelsinler sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim 🙏🏼
Hfsskbr Aysedgrlikrkmz yardim edeck birileri varsa gec olmaz ama kendiniz yikama ütü yapacaksaniz gec kalmayın. Sicaklarda ütü cekilmez hale gelebilir. Be o yüzden yavas yavas başladım tek başıma yapiyorm çünkü 😔
Hfsskbr Aysedgrlikrkmz aman saglikli olsnda kilosu o kdr önemli değil bence. Ilk kizim zayıftı baya 2600 doğdu ama doğumdan snra aldi kiloyu kilolu bir bebekti ama smdi geri zayıfladı. Önemli olan sağlığı o kdr takmayin 💖
Sumeyraerva Aysedgrlikrkmz 34 hafta olur mu 😊 bizde 33+6 yiz bol bol dinleniyorum 32+0 1800 duk biz hersey iyi gidiyo suan ikinci sezeryanim olacak benimde bakalimmm hayirlisi
MinikPrensesAnnesi Sumeyraerva bizde 32+3 bugün kontrolümüz vardı 1770 olmuşuz ama doktorum biraz az dedi😌 bide kafası çok aşağıdaymış acaba bu haftadan sonra geri yukarı çıkar mı sizin ikinci hamileliğiniz belki bilginiz var mı diye sormak istedim☺️
Aysedgrlikrkmz Hfsskbr bende eşime güveniyorum klimanın karşısında dinlene dinlene yaparız beraber DİE düşündüm 🥰
Cellys Bende 32+3 deyim .. bebegim 2100 gramm olmus :)) hazirliklar Tamam Ama odasi gelmedigi icin hic birseyi yikiyamadik.. :( 2 hafta sonra yapicagim insallah 34-35 de umarim zorlanmam
Aysedgrlikrkmz Cellys inşaallah zorlanmayalım yaaa bebeklerimiz de biz de iyi olalım sağlıcakla gelsinler kucağımıza alalım inşaallah 🙏🏼 Biz oda yapmadık kiracıyız ama diğer herşeyi tamam çok şükür 32-33 de başlamayı düşünüyorum yıkamaya 🥰
Merve6161 Bende 30 haftalıkken 1700 kilosuydu doktorum onden gidiyo demişti suan 32 hafta oldu dün nst çekildim sancım çıktı doktorda açılman olabilir dedi bel agrımda oluyo sizde durumlar nasıl agrı yada sancı oluyomu
Aysedgrlikrkmz Merve6161 aaa inşaallah zamanında sağlıkla gelirler 🙏🏼 Bende şuan bir durum yok arada bi kramp giriyor şişlikler oluyor yorulunca 🤦🏻♀️ Ama şükür iyiyiz tek korkum erken Doğum olması eşi aşağıda olduğu için riskli dedi bi tek ondan korkuyorum
Sumeyraerva Aysedgrlikrkmz ayin 20sin de kontrolum o zaman kesinlestircez ama bayramdan once olacagi kesin bayramda doktorum yok cunku izinli 10 gun
TTugbaaa Bende 32+3 normalde eylülde dogucak ama benim kuzum ters +ters onun için 38 haftada seseryanla alicak ben 29 haftada herşeyi yıkayıp utulemistim iki gün önce çantamı bile hazırladım çünkü hala çalışıyorum sicakla yapamam diye bitirdim herseyi
Aysedgrlikrkmz TTugbaaa sağlıcakla gelsinler inşaallah yaaa sağ Salim giydirmeyi nasip etsin Rabbim 🙏🏼 Ben çalışmıyorum ev hanımıyım o yüzden 32-33 ye hazırlamayı düşünüyorum bakalım
Hfsskbr Aysedgrlikrkmz esten yana güveniniz varsa 1 2 hafta daha durursunz. Ama yinese fazla gec kalmayın.
Merve6161 Aysedgrlikrkmz inş sizdede bir sorun olmaz ama korkulucak bişey yok agrılar başlayınca hemen muayene olun