Aysii Canım Happy momm arkadaşlarım isim kararsızlığı yaşıyorum arya, eliz, mila, şimal, burcu bu isimler arasında gidip geliyorum mila isminin yanına yakışan ikinci isim ne olabilir peki fikirleriniz önemli ?🥰
Deletedmom0048 Aysii bence en güzeli Burcu siz bilirsiniz ama diğer isimler uydurma gibi hoş gelmiyo bana
Zeydo Aysii kız ismi tek olmalı. Evlenince babasının soyadını taşımak ister belki uzun olursa zorlanabilir 🤷🏼♀️☺️
Serbetkedisi Aysii elizin anlamı çifte, tekme şeklinde yazıyor.. anlamlarını iyice araştırmanızı tavsiye ederim.
Aysii Deletedmom0048 benimde hoşuma giden Burcu zaten de işte eşimde şimal diyor kskardeşim mila diyor ablam Asya diyor olanda bana oluyor 22 haftalığım hiç birşey yaptıramıyorum kararsızlıkla bende Burcu istiyorum ☺️
Aysii Zeydo öyle ama cnm bizde ailecek iki isim var benimde iki ismim var zorluğuda var hoş olan tarafıda var😀
masalfatos Aysii evet güzel isimler 👍 bizimde oğlumuz olcak 26. Haftadayız daha belli değil çok zor şu isim işi 😊
Aysii BirVeraAnnesi35 valla gönlüm ençok burcu eliz ve milada canım o kadar karar değiştiren bi insanımki magnet kapı süsü bile yapamıyorum şu isme karar vermediğim için 🤩🤩