Cankizsinem Ben hiç kilo.almadim ya 61 ile hamile kaldim 59 a düştüm şuan 60 kiloyum bebişim 380 grm olmuş kilo.alamiyorum
BhrBrfn Cankizsinem ıllakı alıcaksın kılo .Son zaman alman daha ıyı zaten.Bende 53 ıle hamıle kaldık ılk 3 ay kustum 51e dustum smdı 57.5 olmusum .30dan sonra ınsan ıllakı alıyor .Suan bıle bu kılo beni zorluyor.Cunku normaldede 55ın ustune cıkmıslıgım yok
BhrBrfn 12_yil_sonra cok gecmıs olsun öyle seyler ılerleyen haftalarda ıllakı gecıyor .Sız ıcınızı ferah tutun emınım duzelıcek.
Nur___ BhrBrfn maşallah 🧿 inşallah doğumlarımız kolay ve sağlıklı olur canim, buradan da Kasım gibi güzel haberlerini yazarız inşallah doğum hikayemizi 🤲❣️
Ps15 sevgitekes Kız mı erkek mi bebek? Ben de 22+1im bugün gittim 528 gr olmuş hemen hemen aynı gibi😊
Cankizsinem BhrBrfn teşekkür ederim 2. Hamileliğin olunca herkes diyo az kilo.al.diye insallah alirim sağlık.ocagindaki ebe bile kilo.almalisin diyo
emreselvi @BhrBrfn aynen ama biraz kilolu hamile kaldım malesef çokta almam inşallah doktorum böyle devam et dedi
Ps15 BhrBrfn 22+1 6 kilo aldım. Tek şikayetim gece uyurken aşırı sırt ağrım oluyor sürekli uykum bölünüyor, kalktığımda geçiyor neden böyle anlamadım😥
Merveyman BhrBrfn bizde 23haftalık olduk dün doktora gittik oğlum 660gram boyumuz 29cm olmuş 👶🏼💙 bende 51le hamile kaldım şuan 59kiloyum 🤰🏼🥰