1. Haftadayım canım. ben inanılmaz derecede kız istiyordum. Hep bir beklenti içindeyim.

ZeynepEva arkadaşıma dr hep kız demiş renkli ultrasonda da kız çıkmış, 6. Ayda erkek miş bu demiş 😂 çocuğa güven olmaz sağlıklı olsunlarda😂

Zeydo ama fotoyu incelediniz mi 😂 oradan ben erkeğim diyor sanki 😂 bu şekilde değişen varmı acaba çok merak ediyorum

Yok canım o kadar da değişmez. Haftan ilerlemiş zaten.

ZeynepEva canım ben de 20. Haftamdayım doktoruma sordum değişirmi cinsiyeti diye kesin diyor bize o değişme ihtimali kordon bacak arasında olursa karıştırıyormuş doktorlar allahtan bizim belli kordon yukarıda bacak arası boş 🙂😅kızımız olucak sağlıkla gelsinler inşallah

ZeynepEva uf bende çok istiyorum ve beklentiye girdim acayip derecede ama çok üzülüyorum beklentiye girdiğim için

Evet ilk çocuğum 😂 ama kendime kızmıyor değilim yani çünkü aşırı kızdı beklentim erkek olduğunu duyunca üzülmedim diyemem yani şimdi yeni yeni kıyafet alıyorum felan alışmaya çalışıyorum.

ZeynepEva bende tam tersi yavrum ya😂 hep erkek hissettim hep erkek istedim kız çıktı 😁 16 haftalık olduk hala bir ümit değişir mi diye 😃

Tazeanne54 aynı bende öyle erkek hissetmiştim ben 18+4 deyim kız dediler 😂🙈

ZeynepEva ay ben hiç bişeye benzetemiyorum bu fotoları kendi çocuklarımdada 😂

ZeynepEva 20 haftaligim. Bugün ayrıntılı ultrason için başka bir doktora gittim. Bakar bakmaz erkek bebek dedi benim hala kız umudum vardı kesin mi dedim kesin dedi benim için umutlar tukendi😂 Rabbim sağlık versin ilk çocukta kız erkek farketmez