Benay10 [silindi] kullanmak zorundasın vitamin ilaçları bebeğe kilo yapsın diye kullanılmaz zaten sen onu kullanacaksın bebeğe bir kısmı geçecek bencillik etme lütfen kilo alıyorum diye çocuğunu tehlikeye atma yanlış anlama nasıl ki doktorlar down sendromu var diyor çocuk doğuyor birşey olmuyorsa bazen de iyi diyorlar çocuk doğunca sorun yaşıyor kilo verilir ama evladı bir daha bulamazsın
Hem25 [silindi] öle kendine dert edicegin bir durum yok canım eskiden anneler vitamin mi kullanıyormus benim eczacı bir tanıdıgım var abla diyorki ben prof gidiyordum o bana hic vermedi sadece sen düzgün beslen beslenmene dikkat et vitaminleri besin yoluylada alabilirsin ben hic kullanmadım derdi , İnsanların karamsar yorumlarından morelin bozulmasın , kullanabilirsin istiyorsan hic bisi icin gec degildir nasıl istiyorsan
Sinemksk [silindi] hamilelikte kendi kilomdan ziyade bebeği düşünmelisin canım bn en başından 12 hf dan sonuna kadar kullandım hep kilosu öndeydi gelişimi sadece kiloda değil bebeğin beyin gelişiminede faydası var iç bence zaten geç kalmışsın
Minikuzum 2prenses_masal-oyku valla bn ilk oglumda cok az kullandım ama suan 29+5 deyim hic kullanmadim
ZuhalAtlas Suhedaa ben yapmıyorum genellemeyi bilim insanları yapıyor orjinal makalesi de elimde var okumak isterseniz ama anlayabileceğiniz şekilde olanı buraya bırakıyorum https://m.dunya.com/amp/iyilik-saglik/vitamin-haplari-koca-bir-yalan-mi-haberi-421211
Suhedaa ZuhalAtlas ben anliyabiliyorum da sadece diyorum ki bilim insanlari yapiyorsa doktorlar neden vitamin ilaclarini veriyor o zaman ?
OzgeSrc [silindi] Bende senin gibi kullanmiyordum blmiyorum alakasi varmi ama simdiye kadar kilosu haftasiyla uyumluydu simdi 2 hafta gerileme var kendimi sucluyorum acaba diyorum vitamin kulanmadim ondanmi boyle oldu. Doktorumda ihmal etme dedi. sende Haplarini ihmal etme kilo bebegin sagligindan onemli degil 😐
Skn23 [silindi] ben 16 haftalığım doktora sordum oda hamilelik sonuna kadar kullanmak zorundasın dedi
Skn23 [silindi] ben 16 haftalığım doktora sordum oda hamilelik sonuna kadar kullanmak zorundasın dedi
Deletedmom3342 Birde o vitaminler sizin vucudunuz için gerekli, çocuk zaten sizdwki tüm vitaminleri alıyor, o da takviye şelinde depolarınızı dolduruyor, siz doldurduça çocuk boşaltacak.. Hem bebeğinize hem size zarar.
MS-2190 @1#5215869 ben multivitamin i 36.haftadan sonra kullanmadım bebeğe kilo aldırıyor diye d vitamini de 37.haftadan sonra içmedim bişey olur mu ki 🙄