Gizemmdenizz Htc70 ortam korkunç ama hiç bişe anlamıyorsunuz acı sızı hiç bişe yok amelyathane çok soguk diyorlar hıc soguk gelmedi bana iğne vurdu doktor kimse omuzumdan tutmadı iğne normalde kalınmış ama sakinlestirici verirdi heralde bişe anlamadım girdigım le çıktığım bir oldu sanki cnm
Ebrukuzey Lylknt hiç korkmayın gerçekten ben o kadar çok korkuyordum ki, allah yardım ediyor ve gerçekten öyle ağrı acı sızı hissetmiyorsunuz bir daha olsa yine aynı yöntemi Tercih ederim 😊
cinarsirac Adsin bizim daha çok ama büyük ihtimalle 29 kasıma almak istiyorum günü çünkü ablamında doğum günü,zaten o zamana kadar 38+2 oluyor o yüzden sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum tabi Rabbim neyi kısmet eder bilmiyorum sadece bi istek benimkisi 🌸
Sedatilay2012 mom_to_be benim kendi tercihim sezeryan o yüzden pazartesi günü gitmiştim bende 36+5 dim sanırım verdi günü seninkide verir diye düşünüyorum canım
Gulgulhan34 Pasamyolda genel istiyeceğim dediğin genel anestezi dimi canım. Yani narkozlu direk uyutmalı oluyo??