NimetDilmen Gamzeciks Benimki erkek 😁 Kızlar erken qelir erkekler qec qelir diolar ama bu ay kzlarda erkeklerde qec qelio.😂
NimetDilmen Kvsrnl123 Yaaa qercekten mi 😲 Ay çok sevindim valla hadi İnşaAllah sancın da qelirde doqurursun saqlklaaaa 😍
Kvsrnl123 NimetDilmen inşallahhh canımm. Darısı senin başına şuan evdeyim sancımın gelmesini bekliyorum bakalım 🥰🥰
NimetDilmen Kvsrnl123 Nişandan sonra sancıda qelir diolar banada Dua et benimde bi belirtim olsun artk 😁
NimetDilmen Mrc_bbk Yaaa qercekten mi çoook sevindim ALLAH analı babalı büyütsün upuzun saqlkli ömrü olsun İnşaAllah 😊 Musait zamanında doqum hikayenide yaz emi 😊
Kvsrnl123 NimetDilmen tamam canım evet öyle duydum bende bekliyorum 4 saat oldu sancı yok ama gece olur diye düşünüyorum 😂
Mrc_bbk NimetDilmen canım benim çoook zordu 32 saat kendi sancımı çektim anlatıp korkutmayacağım kimseyi ama Doğumdan sonra rahatlıyorsun darısı sana ve bekleyenlere ☺️
5461 NimetDilmen hafif adet sancısı gibi oluyo bide belim agriyo bugun başka bişey yok sen de durum ne