Minigimgeliyorr NimetDilmen bizde bugün 40 haftalık olduk ama yeterli sancı yok bir parmak açıklık var bir hafta daha bekleyebiliriz dedi 😣
NimetDilmen Nesrn Kac kilo şuan? Benimkide iri olcak qaliba ama devlet ya hic umursamiolar bekletiolar 41 42 ye kadar
Nesrn NimetDilmen 38+6 da 3650 idi, catim kaldirmayabilirmis, 40 a kadar gelmezse alirim dedi, cati muayenesinde cok kastim o da ayri.. beklemek en guzeli.. sizin kac kilo?
NimetDilmen 5461 Öyle cok daha zor diolar ya. InsaAllah kendi sancımız qelir de ne propese ne suniye qerek kalmaz
5461 Aynen öyle benim korkum da ondan ya zaten çok zor geçmişti içten dıştan dikişlerimde vardı inşallah kendiliğinden gelirler bide ilkinde başına ne geleceğini bilmiyorsun en ufak biseyi doğum sancısı sanıyodum sonra dan kendime güldüm hep yerlerde surundugumu hatırlıyorum tabi kimse aynı olacak diye bişey yok korkmayın sakin bı okadar kolay doğumu geçende var zor ya Allah yardımcımız olsun🤲
NimetDilmen 5461 Benim ilk başma ne qelceqini blmiorm ve dediqin qibi ufak bi aqrıyı acaba bumu sancı diorm 😊 ALLAH yardmcmız olsun İnşaAllah hepimizin
NimetDilmen Nesrn Bana çatı muayenesi bile yapmadılar. Sancım qelene kadar bekliorm. Devlet hastanesi olduqu icin normal doqum yapcaklarını solediler son anda bisi olursa sezeryan yaparlarmış. Benimde 38.haftada 3650 felandı smdi kac blmiorm yarn 39+6 yım 4 olmuşmudur m.ediorm ama muayene etmiolar sadece nst ye baqlaniorm 3 qünde 1
Nesrn NimetDilmen ne guzel, en hayirlisi boyledir belki de, cati dar olmasa bile dar diyip psikolojimizi bozabiliyorlar, ins kolayca dogurursunuz.
NimetDilmen Nesrn Bnde seninkini quzel buldm. Sanki hic ilglenmiolarda normale zorluyolar gbi gelio. Geçen bi doğum hikayesi okudum 4.560 gram doğurmuş hemde normal. Hakkmzda ne hayrlıysa o olsun İnşaAllah hepimiz saqlıkla kucaqmza alırz normal yada sezeryan farketmez
Nesrn NimetDilmen dogru olabilir :) bakis acisi farki, evet hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun, normal dogurucaz diye diretmek de bazen sagliksiz oluyor, ins tez zamanda dogurursun.. aynen, hayirlisi ne ise o olsun
NimetDilmen Rmysaaydin Yaaa MaaşAllah ne qüzel 😊 Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün İnşaAllah 😊 Doqum hikayeni bizimlede paylas nasıldı 😊