Zeynka NimetDilmen son 0 :) Bugün 40. haftaya girdim, hiçbir belirtim yok. Bu senenin bebekleri çok nazlı çıktı :)
NimetDilmen Zeynka Anaamm senin zamanın dolmuş 😁 Kacncı haftaya kadar bekletirmiş doktorun sordn mu? 😊 İnatçılar smdiden 😁
Zeynka NimetDilmen salı günü tekrar gideceğim, pazartesi gittiğimde rahim yumuşamış, kemik yapın normal doğuma müsait dedi ama bebeğin kafası tam aşağıda değilmiş. Salı gününe kadar gelmezse o gün bir şeye karar verecek sanırım :)
Gamzeciks NimetDilmen önce kim doğurursa yazsın 😂😂 dün akşam doğuruyorum sandım. Kasıklarıma sancı girdi. Meğersem gazmış 🙄😂😂
NimetDilmen Gamzeciks Bnde m.ediorm önce hangmz doqurcaz 😂 Bnmde kasıqm kasılıyo ama yalancı sancı hep 😂
Zeynka 5461 beni gören senin bebek daha yukarda, rahat 10 günü var diyor 😳 İnşallah o kadar bekletmezler bizi, bugün baya bi hareket etmenin peşindeyim belki azcık rahatsız olup kafasını hafif sola kaydırır ve kanala girer 🐣😄
Nezahatozen NimetDilmen toplanıyor uzun süre normale dönmüyor sonra ben baya uğraştım çok ağrı yapınca 2 saat filan geçmedi uyumuş kalmışım sonra sabah kalktıgımda çok az ağrı vardı
Nezahatozen NimetDilmen anca ağrı var ama hafif oluyor herkes diyor böyle ağrıyla doğmaz bilmem ne ama bakalim ne olcak
NimetDilmen Nezahatozen Evet doqru diolar. Benimde aqrım oluyo qidiorm nst de hafif agrı ckıo ama doqurcak kadar deqil dio doktor. Bunlar hep yalancı sancılar