5461 Rmysaaydin benim de 12 den sonra 3 gunum var 40 olacam ama bı belirti yok anlamadım gitti 41 e kadar bekliyomus doktor 🤦♀️
NimetDilmen 5461 Evet bende sordum 41 dolana kadar beklioruz dedi. Artk qelseler saqlkla hayirlisiyla
NimetDilmen 5461 Zamanında qelirlerse yine iyi bekliorz bi sekilde bide 41 haftayı beklerlerse o zaman yandk 😊
NimetDilmen Kvsrnl123 Kontrol olsa ne olcak hic bseyim yok hafif aqrılarım dsnda 😁 Nst cok iyi diyip yollucaklar eminim 😁
Nezahatozen NimetDilmen ağrın olursa nstye bağlan d3di biraz bugün bebek toplanıyor ağrı yapıyor gidicem sanirim bu gidisle
NimetDilmen Nezahatozen Dinlenince qecmeyen aqrılardan mı? Bende smdi cktm nstden yine iyi sancı felan yok. Eqer doqurmazsan salı yada carsamba qel nstye dedi
Nezahatozen NimetDilmen toplanıyor uzun süre normale dönmüyor sonra ben baya uğraştım çok ağrı yapınca 2 saat filan geçmedi uyumuş kalmışım sonra sabah kalktıgımda çok az ağrı vardı
Kvsrnl123 NimetDilmen bu gün bir adet sancım çıktı nst de 88e çıktı sancı kanama su gelirse acile gel gelmezse salı günü gideceğim tekrar
Gulsahb Benim de son 3 günüm kızlar. Gelmek bilmiyor. Her an kendimi dinliyorum sancım var mı diye ama gerçekten tık yok. Canım çok sıkkın pazartesiye kadar gelmezse suni sancı verecekler dua ediyorum kendi sancım gelsin diye ya
Gamzeciks NimetDilmen önce kim doğurursa yazsın 😂😂 dün akşam doğuruyorum sandım. Kasıklarıma sancı girdi. Meğersem gazmış 🙄😂😂