5461 NimetDilmen ay nebileyim ya kafayı yicem dışarı çıkamıyorum gören sen hala dogurmadin mi ya da arıyorlar sinirlerim bozuldu hepten akşama kadar doğum düşünüyorum sabah oluyo kaldığım yerden devam
NimetDilmen 5461 Benim yaşadklarmı anlatyosun bire bir. Herkez arıyo qördüqünde soruyo herqün illa 3 5 kisi soruyo. Yok doqurdum da saklıorm dcem artk
5461 NimetDilmen aynen aynen bende hepten psikolojik olarak eşime flan durduk yere kızmaya başladım herkesi terSliyorum elimde değil kimseyle konuşa sim gelmiyo sırf bu yüzden
NimetDilmen 5461 Konuşma bosver. Psikolojimizi bozmaktan vaska ise yaramıolar. Hic dsunmuolar bile psikolojik baskı uyquluyoruz die
Kvsrnl123 NimetDilmen yok ama hstaneye gittim yine lekelenme geldi 1 cm açıklık vardı çatı muaynesi çok kötü geçti ama 😖😖 ebeden dolayı heralde bilmiyorum nst de sancı yoktu yine eve gönderdi sancın sıklaşınca gel dedi
5461 Kvsrnl123 bende doğurdun sandım muayne den sonra sancılar siklasmasi lazım bide açılma daha olması lazım
NimetDilmen Kvsrnl123 Bazıları acımasız oluyo 😬 Neyse ki 1 cm de olsa acıklıqın varmıs bizde oda yok 😁 Benim dün bqun bel aqrım cok var sanki qeldim qlcem dio sıpam 😍
Kvsrnl123 NimetDilmen en azından leken gelseydi iyiydi leken gelince dirrk git hastaneye bekleme açıklığa baksın alttan bakımca çocuğuda uyarıyo gelsin diye en azındns hızlanır ben sancı bekliyorum bak şuan çatı muaynesinden sonra pembemsi lekem yine geldi
NimetDilmen 5461 Aaaah aaaaah iyice sabırsızlandk.😂 Yine qecti aqrılar deli olcaaaaam 😁 Sabah nst ye qitcem kesin yine sancı ckmcak.😬😬
5461 NimetDilmen ben bı gün daha beklicem normalde 3 günde bir çağırıyo ya nasıl olsa birakmicaklar diye 😁
NimetDilmen 5461 Yok ya ben sabirsizlaniorm yarın kesin qitcem sancı ckmıcak olsada 😁 Belkide hissetmediqim sancı ckar bellimi olur 😁