Merhaba güzel anneler :) 19. Haftamdayim bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi? Endiseleniyorum bazen. Siz bu haftalarda nasildiniz? Ne zaman hissetmeye başladınız ?
Hareketlerini hala hissetmiyorum
Ozgee_ gaz mı karnım mı hareket mi bilemiyordum. 22 de net hissetmeye başladım canım ben. 21. Haftamda post açmışım hatta. Bir kaç gün sonra hissetmeye başladım .hiç hissedemeyeceğim diye çok korkmuştum 😊
Beyzakvrkk çikolata yiyince hareket eder dediler ama tık yok bende sabah akşam yememe rağmen 😁 neyse en azndan herkesde böyleymiş bunu anlamış oldum. Teşekkür ederim yardımcı oldgnz için
21 de hiçbir şey yoktu. 22 de aniden tepikler geldi 😍😍
Ozgee_ 20+2 gunluk hamileyim.daha yeni yeni ani atislar hissediyorum.😊
Ozgee_ 24. Haftamda hissettim canim😂
Ozgee_ Bn 24. Haftada hissettm şuan 27+5 im hala öyle net olarak ve sürekli hissetmiyorum
Ozgee_ ceviz ve bademde iyi gelir aklında olsun😘
Ben 29. Haftada hissettim karin duvarın kalin dedi domtorum o sebepten
Ozgee_ herkeste çok farklı yaa 😊 benimkide ayran içince mutlumu oluyor rahatsız mı bilmiyorum hemen Kıpır kıpır ediyor ☺️Benim hoşuma gidiyor ama 😇
Bende 19. Haftadym artk o kımıldayınca sanki ordan birsey kayıyor gibi oluyorum huylanyrm ve sertleşiyor. Kızım dondurma yerken dahada belli ediyor kendini galiba sevecek dondurmayı🙏😘🤰tekme gibi degil de icimden birseyler aniden kayıyor gibi oluyor yeni yeni cnm normal
Ozgee_ 19+5de hissetmiştim bende.doktoruma her sorduğumda 22.haftaya kadar hissetmeyebilirsin demişti. Ama ettirafımdaki insanlar ayy hissetmiyomusun ben 15de hissetmiştim sen nası hissetmiyosun dedikce sinirlerim nasılda tepeme zıplıyodu
KcRaDnLeNr öyle konuşan maalsef herkesin etrafında var kendi çocuklarıyla kıyaslama herkesin bir olmaz ki ilk gebeliklerde daha geç oluyor bu durum . Saçma insanlar anca.moral bozmak için var
Ozgee_ Happy mom uygulamasının 16. Haftasıma girerken şumu yazmıştı. Artıj hareketleri hissedebilirsiniz, fakat 20. Haftaya kadar hissetmezseniz endişelenmeyiniz.. yani normal😊