Deletedmom2224 Mrvbgc1 belki de tutmuştur herkeste olmuyor ovulasyon testiyle anlamak siz bir test yapın öyleyse inşallah vardır 😊
Mrvbgc1 Deletedmom2224 inşallah canım hayal kırıklığı olmasın diye bekliyorum. Kist olmamıştı değil mi sende sadece gecikme olmuştu ? Bazılarında kist oluşabiliyormuş
Deletedmom2224 Mrvbgc1 Ben 4 defa klomen denedim canım benim hiç gecikmem olmadi tutmadıysa adet oldum hep pek bilgim yok ama sen bir doktora gidip gözüksen iyi olur klomen kist yapabilen bir ilaç sonuçta
Mrvbgc1 Deletedmom2224 doktora gitsem hemen adet söktürücü verir diye korkuyorum. Biraz daha geçsin kanda baktırıcam inşallah 🙏
Deletedmom2224 Mrvbgc1 inşallah sonuç olumludur ❤ merak etmeyin klomen gayet başarılı bir ilaç ben iki kere gebe kaldım onun sayesinde
07052019 Mrvbgc1 benim hep düzensizdi, pko ve insülin direncim vardı. Glifor kullandığım sürece düzenli adet oluyordum. Kullanmayınca düzensizdi. Klomeni gebelik için kullandım. Çatlama iğnesi veya yumurta takibi olmadan
Tugcem92 Ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ama dün gece adet oldum. Aksine Erken oldum ben beklenenden 1 gün önce
Mrvbgc1 Tugcem92 anladım canım 37. Güne kadar beklemeyi düşünüyorum nasıl sabrederim bilmiyorum ama gelecekse gelir herhalde ozamana kadar 😔😊