Gozde4834 melegimmmveben muhteşem bir doktor. Tadını çıkarın hamileliğin ☺️Ebelerde muhteşem. O zor anlarda anne şefkatli ıle yaklaşıyorlar ☺️
Gozde4834 melegimmmveben benim en büyük şansım mesai saatleri içinde Doğum yaptım. Ama fiyatları öğrenirken mesai saatleri dışında doktor isterseniz +600 lira doktor ücreti var denilmişti.
melegimmmveben Gozde4834 ücret farkı hiç sorun değil. Yeter ki ne zaman olursa olsun doktorum yanımda olsun. Ebelerden memnun olmanıza da ayrıca sevindim😍
Gozde4834 melegimmmveben geliyormuş dert etme ☺️☺️Adını hatırlasaydım muhakkak söylerdim ebemi de muhteşem ötesi bir insandı. Doğumda gelip terimi siliyordu yaparsın kızım yaparsın annecim hadi prensimiz geliyo az kaldı diye o kadar güzel telkin ediyordu ki anlatamam
Gozde4834 butterfly4 benim öğlen iki ye kadar sancım oldu ve sabah 7 den o saate kadar toplam 4 cm açılmam oldu. Acı eşiğim çok düşüktü benim. Nst 40 ı gösterdiğinde gözüm dönmüştü. O yüZden epidural istedim. Ama Doğuma yine kendi sancımla girdim epidural etkisini yitirmeye başladığında 10 cm açılmam vardı. Sancı düzenim gitmesin diye yeniletmedi ebe
butterfly4 @Gozde4834 ama yine de rahatlamışsındır dimi epiduralden sonra, iyiki epidural yaptırdım diyor musun canım
Gozde4834 butterfly4 kesinlikle diyorum. Aklım olsaydı daha erken yaptırırdım. Ama 4 cm açılmadan sonra yapıyorlarmış. Yaptırmak isteyende hiç düşünmesin yaptırsın 1 saatte olsa çok rahatlattı ve doğumum kolay oldu
butterfly4 @Gozde4834 annem psikolojimi bozdu o epidural çok tehlikeliymiş ben yaptırmanı istemiyorum diyo başka bişey demiyo o vazgeçirmişti beni zaten ama ben yaptırmak istiyorum ya
Gozde4834 butterfly4 benim normal doğumum bile sıkıntılıydı fıtık var dıye. Doktorum o kadar rahatlattı ki beni. Eskiden kadınlAr nasıl köyde Doğum yapıyorlarmış. Sakın sezeryan dur şartlandırma kendini sakın normal yapacaksın. Çok zorda kalırsan eğer epidural yaparız dedi. Ki öyle de oldu. Hiç kimseyi dinleme. Benimde annem istemiyordu en son bağırarak hemşire çağırdım 🙈🙈
butterfly4 @Gozde4834 ne güzel normal doğum ile sonuçlanmış, ben de bugün doktora gittim kontrolüm vardı bebek ters dedi, inşallah döner, normal doğumda epidural tavsiye eder misiniz dedim hayır ben epiduralci değilim tavsiye etmiyorum dedi