Kbr35 rukiye27 inşallah gelişir canım ya 1 günde bile gelişiyor folik asit alıyormusun ceviz badem süt ev yoğurdu doğal yumurta et balık bunları tüket mutlaka beslenmen önnemli
rukiye27 Kbr35 yiyorum ama suanda kahverengi leke geldi bilmiom valla nasibimde yoksa artik rabbimden gelene razi olacam
Ozge_trkr11 Bnmde bebeğim 7+5 günlük dün doktora gittiğimde kesemin bebeğe göre küçük olduğunu soledi bu durumda kese büyümedigi zamn kalbi durabilir dedi cok korkuyorum
Gamze55_34M Secda bunlar hep kulaktan dolma seyler bır hemşire olarak soyluyorum kesınlıkle bebeğe bır zararı yok benege zarar vercek bırseyı hiç bir doktor yapmaz zaten kalp atısı duyulana kadar alttan mecbur bakıyolar gozukmuyo yoksa bebek sonrasında normale gecılıyor
Lostinparadise Secda vajinal ultrasonun bebeğe hiç bir zararı yok. Bunu tüm doktorlar söylüyor. Ben 2 defa kontrole gittim ikiside vajinal muayene oldu. Çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Secda Gamze55_34M saolun bilginiz için bende haftaya gideceğim doktora 6+2 olurum gidene kadar inşallah hem keseye hemde kalp atışını duyarım hayirlisiylar
Seymaa16 Gamze55_34M canım madem hemşiresin sana sorayım . Progestoran kullandım ama yöne lekenemle tarzı seyler yaşadım 6.2 deyım akşam gidicem hastaneye doktor zaten sağlıksız sa düşer defilse tutunur dedi. Sence bebegın kalp atışını duyarsak veya kese de bozukluk yoksa sağlıklı olacağı anlamına mı gelir kanama oldu lekenme oldu çok kortum
Lostinparadise Seymaa16 6+6 da çağırmıştı ama ben bekleyemedim. 6+1de vajinal ultrasonda duydum canım.
okyanus8731 Gamze55_34M 6+2 haftalığım..daha önce iki kaybım var..bu kez göbekten iğne de yapıyorum..midem çok kötü resmen kaynıyo sızlıyor nasıl dayancam bilmiyorum
Seymaa16 rukiye27 stres tapma canımm tamamıyla ona ait . Rabbım nasıp ederse olur benımde oldu dün gıttık problem yoktu doktora görün
Seymaa16 Arkadaşlar benım gibi gaz sancısı karın agrısı yasayan varsa yardım lütfen 🙏 sanırım bu yüzden midem de bulanıyor
Selcen Arkadaşlar6 haftalık hamileyim bebeği gördük kalbini atışını gördük sesi duymadık Salı tekrar gidicem ama yemek yedikten sonra miğdem bulanmaya başlıyor birde hafif pembe lekeler geliyor ara ara normal mi
KukyFurMama Tazeanne0134 kuzum gittim bu sabah doktora. Şuan 9+1 olduk. Şükür herşeyi iyi kalp atışını da duydum içim rahatladı seninle de paylaşmak istedim. Rabbim her zaman iyilik sağlık versin hepimize ♥️🙏
Tazeanne0134 KukyFurMama ooo maşallah Allah'ım esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
KukyFurMama Tazeanne0134 amin canım amin 😘😘 şükür Rabbimin verdiklerine. Sen kaç haftalık oldun bakalım? Miniğin büyümüştür iyice 🥰
Tazeanne0134 KukyFurMama 12+2 haftalık hamileyim sunada evet baya büyüdü teyzesi darısı sana inşallah öğrendiğim de 2,5 haftalıktı şimdi 3 ay bitecek p.tesi günü
Aleynatunc Bizde 6+6 yız bebeğimle mide bulantım çok oluyor2 gün önce kalp atışını dinledik meleğimin ☺️
KukyFurMama Aleynatunc benim de 6. Haftada başladı 9dayım hala var. Doktor birkaç hafta daha dişini sık dedi ilaç vermedi inşallah çabuk kesilir. Mide bulantısı çok zor ya
KukyFurMama Aleynatunc benim de 6. Haftada başladı 9dayım hala var. Doktor birkaç hafta daha dişini sık dedi ilaç vermedi inşallah çabuk kesilir. Mide bulantısı çok zor ya