rukiye27 Bende normale gore 8 haftalik olmam gerekiyor am kese içinde bebek gelişimi cok küçük oldugu için 5 6 haftalık sanirim kalp atışı gorulmedi dün 1 hafta için de gelişmezse kurtaj dedi doktorum 😔 sizce gelişir bir haftada
Kbr35 rukiye27 inşallah gelişir canım ya 1 günde bile gelişiyor folik asit alıyormusun ceviz badem süt ev yoğurdu doğal yumurta et balık bunları tüket mutlaka beslenmen önnemli
Kbr35 HR_54 bende 5. Haftanın içindeyim bugün öğrendim adet sancısı gbi kasık sancısı ve ara ara bulantı var
Tazeanne0134 KukyFurMama inşallah kuzum herkes çok takılma diyor doğruluk payı yok diyor bakalım allahtan gelene boynum kıldan ince haber veririm tabi ama sende korkma kuzum ne olcak keseyi görmediyse keseye sonra haftana göre kalp atışını bakar inşallah bişe de olmaz
KukyFurMama Tazeanne0134 yok kuzum benim öbürü 24 haftalık kaybettiğim. Şimdiki yarın 8+4 oluyor yani 2 ay tam doluyor şükür. Ama hala hiç gitmedim. Birinci hamileliktekine gitmeyi düşünmüyorum demek istemiştim
19401940 Seymaa16 canım biz 5.haftads keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi 7.haftada kalp atışını duyduk Allah’ın izini ile şuan 8 haftalık
Lostinparadise Seymaa16 6+6 da çağırmıştı ama ben bekleyemedim. 6+1de vajinal ultrasonda duydum canım.
Beyhan33 Hlm87 sonunda aynı sıkıntıyı yaşayan birini buldum😫 benimde 8 haftalık aynen dediğin gibi resmen 5 aylık hamile gibiyim şişkinlik kabızlık gaz 😫 her türlü sindirime yardımcı gıdaları tüketsemde geçmiyor 🤦♀️Valla resmen karnım şişmesin diye yemiyorum cok rahatsız oluyorum
KukyFurMama Beyhan33 bende de acayip şişkinlik var karnım şişti resmen ama bebek değil şişkinlik göbek yani bu aylarda bu kadar çıkması tamamen şişkinlik ve kabızlık başka bişey değil 😕
babyhuz Beyhan33 bende öyleydim ama aksamdan kuru kayısıyı bir bardak suya koyup sabah onu yemek cok iyi geliyor bir de ayıptır söylemesi ne zaman yaprak sarma yesem bağırsaklarım çalışıyor 🤗
Tazeanne0134 KukyFurMama Ay kuzum bi git gör bence ama sen bilirsin tabi bide daha önce kaybın olunca belkide korkuyorsundur
KukyFurMama Tazeanne0134 düşük filan yaşamadım aslında. Yani derdim daha ayrı da boşver uzun 😔 korkuyorum işte ne diyeyim. Para bekliyorum bi yerden Türkiyeye döneceğim ptesi. İnşallah alır almaz gideceğim doktora
KukyFurMama Tazeanne0134 kuzum gittim bu sabah doktora. Şuan 9+1 olduk. Şükür herşeyi iyi kalp atışını da duydum içim rahatladı seninle de paylaşmak istedim. Rabbim her zaman iyilik sağlık versin hepimize ♥️🙏
KukyFurMama Tazeanne0134 Ankarada yaşıyorum canım. Geçmişi unutamadığımdan bir yıldır hamile kalamadım düşünmek istemiyorum ki aynıları gelmesin başıma. İnşallah güzelce kalp atışını duyarım kesesi iyidir burada ilk seninle paylaşacağım 😘
Tazeanne0134 KukyFurMama inşallah kuzum Rabbim bi daha yaşatmaz sağlıkla kucağına alırsın mutlaka haber ver zaten
KukyFurMama Tazeanne0134 İlk evlendiğimizde 1 yıl Zeytinburnu Seyitnizamda yaşamıştık 😊 sen nerdesin canım?