Tazeanne0134 lleyla4545 olmasın kuzum zaten dua ette ben 11+1deyim hâlâ bulantım ve kusmam oluyor inan çok kötü dün 3 defa bugün 1 defa istifar ettim ve hâlâ devam ediyor bulantım
lleyla4545 Tazeanne0134 kıyamam allah yardımcın olsun inşallah. Ama ben çok istemiştim bunları yaşamayı böyle sanki hiç bişeyhissetmiyorum hamilelikle ilgili.
ayseegul_20 Selam kızlar.bende 8+3 günlük hamileyim.Kalp atslarni duyduk cok skur.Ara ara bulantılar mahvediyor beni surekli yatiyorum halsizim
dryttk Merhaba bende 8 lere giderken 7 +4 döndüm geç döllenme olmuş doktorum 7 gün geriye çekti kalp atışımızı dinledik her şey yolunda gidiyor çok şükür bulantılarımda tam gaz devam edyor :(
Lostinparadise gunisigim123 salı günü doktora gideceğim ben kalp atışı için sen ne zaman gideceksin 😊
Birminiksusamtanesi Gamze55_34M masallah canim darisi bana insallah 8 mmdi bnm henuz 😊 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi bakalim
KukyFurMama Gamze55_34M of ya 😔 ben de öbüründe yaparken tatmak istemediğimden iğrenç oluyordu yakıyordum yanlışlıkla, salça kokusuna asla tahammül edemiyordum bi dönem. Bunda bu sürece daha geçmedim inşallah geçmem
Crescent96 Bende 8+2 yim çok şükür bulantım yok🙏🏼 Aşırı halsizlik, vücutta aşırı sıcaklık bu şekişde ilerliyoruz☺️
KukyFurMama Crescent96 Hamileliği bütün hisleriyle yaşıyorum tüm vücut tepkileriyle. Bulunduğum yer gün boyu 17 derece civarı. Yoksa eminim sıcaktan da patlardım 😅
Pandabekleyenanne 6+1 bugun mide bulantısı için ilaç verdi doktor. Şimdilik ıyıyız bulanıyo ama arada. İlaç zofer
dryttk Tubaa1989 tedirgin olma ben her seferinde gergin gidiyorum aman bir şey olmasın diye diye olumlu düşün dedi olumsuzu çağırma her şey yolunda gidecek dedi inşallah seninde het şey yolunda gider gerilme her şey çok çok güzel olacak inşallah
Tazeanne0134 Tubaa1989 bende 5 haftalıkken keseyi gördük 7+3de de kalp atışını duyduk üzülme kuzum @ayseegull_20 Kuzum korkma üzülme de kimisi biraz geç duyuyor ve görüyor ondan dolayı
Gamze55_34M Birminiksusamtanesi altan baktı canım kalp atısını duyduktan sonra üstten bakmaya baslıcam dedı bundan sonda üstten bakıcak aam tedırgın olma ztn kalp atısları cok kesık kesık oluyor kayıyor tam alamıyorlar senimde üsttenmıs normaldır bıdahakında duyarsın kesın😍