CanNurdan Deletedmom0041 Toplamda 16 hafta izin kullanilir. 8 hafta doğum sonrası + 3 hafta önceden çalıştığı için + 1 hafta da ilk 8 haftadan artan şeklinde 12 hafta kullanır. Yani 2 hafta erken doğum olsa otomatikmen doğum sonrasi izin 2 hafta uzamış olur. aynen böyle yazdı 😊
Deletedmom0041 CanNurdan Ayy çok sevindim canım 🙂 sabah sabah bir hamileyi mutlu ettin Allah razı olsun 😙 2 hafta boşa gitmesin bari dönem sonuna kadar kalan kısmı ücretsizle hallederim artık
CanNurdan Deletedmom0041 biraz geç cevap verdik ama şimdi bi projede çalışıyor okul dışı öğrenme ortamları kılavuz kitap hazırlıyorlar ondan geç cevap verdi ben de ilk iş yazdım 😊
Deletedmom0041 CanNurdan Ne demek ne yaptım 😁 günlerdir birilerine soruyorum net cevap veren yok insanlar anlamıyor 2 hafta bir bebek ve annesi için az bir süre değil ki 😒 kendi müdürüm bile bilmiyor olayı. Sürekli karnıma konuşup dur kızım geç gel kızım diyorum 😁
yagmurkiz Mersin33 ücretsiz izne çıkabilirsiniz bir yıla kadar sanırım tabi bi araştırın yine de. Ablam 8 haftalık izninden sonra 3ay ücretli 9ay ücretsiz izne çıkmıştı
CanNurdan Deletedmom0041 eşim olur diyorsa olur 🤭🤣 müdürler çok bişey bilmiyor içiniz rahat olsun güzel güzel yaşayın hamişliğinizi allah kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Cankusssssss Mersin33 bende de benzer oldu Cuma Doğumum var 37 kadar çalıştım ki Doğum sonrası 7 hafta yanıyor çünkü yazın doğuranların ne sucu var anlamıyorum böyle olduğu icin ekimin ilk haftası iznim bitiyor rapor hakkım var sonra ikinci donem is basi mecbur
Deletedmom0041 Cankusssssss Bence de çok haksızlık. Yazın herkes tatil zaten sırf doğum yaza geliyor diye izin düşünmekten kafayı yedik resmen 😣
burhanaltintop Cankusssssss ben 32 haftada calısabilir raporu verdiğimde seminerin bitmesine 2 gün vardı. Simdi 37 haftada calısamaz raporu vermem gerekir mi?
Cankusssssss burhanaltintop bilemedim şimdi yaz tatili olduğu icin gerekmez bence ama yine bir bilene sormak lazım
Halles CanNurdan ben de 32. Haftamda çalışmaz raporu alıp verdim okula okulun kapanmasını ve seminerleri bekleyemedim sıkıntılardan şimdi 10 Ağustos gözüküyor doğum ama erken doğum riskim var erken olursa bende aktarabiliyor muyum önceki haftaları acaba
CanNurdan Halles “10 Ağustos sonrası 8 hafta izni var, doğum 1 hafta erken olursa izin otomatik olarak 9 hafta olur. Yani iznin biteceği tarih değişmiyor“ kusura bakmayın biraz geç oldu anca müsait oldu eşim 😊🙏🏻