gzllrun Aranızda benim gibi kasım annesi olacak olanlar vardır neler yapıyorsunuz hazırlıklara ne zaman başlıyoruz 😊 oğluşumun beklenen doğum tarihi 26 kasım 20 haftalığız bugün 🐣 sizinkiler ne zaman anne adayları 🌸
HandeYavuz gzllrun biz de 18 haftalığız 🥰 hangi markaları tercih ettiniz alan arkadaşlar fikir verebilir bi de yenidoğan takımlardan acaba kaç tane yeterli oluyor?☺️
Esrabklmz Günlerimiz aynı bizde bugün 20 haftalık olduk hiç bir hazırlığımız Yok daha 1 tane bişey bile almadım erken gibi geliyo henüz 🤗
gzllrun Ben kontrollerim güzel geçtiğinde ufak bi patik yada bi zıbın vs almaya başladım ödüllendiriyorum anneyi üzmüyor diye 😇 annannemiz dedemiz uzakda bizden heyecanlılar herseyden almak istiyorlar 😍
defne55 gzllrun ben kıyafetlerinin çoğunu aldım küvet takımı oyun halısı biberon emzik vs vs dün de beşiği geldi fazla ağırlaşmadan 30 haftaya girene kadar herseyini tamamlamak istiyorum 30 haftadan sonra yerleştirme yıkama hamile çekimi hediyelik ıvır zıvır derken geçer zaten zaman ☺
gzllrun Kaderozy doğru birgünlük iş ama birden kartlarada yüklenmek olmuyor 🙂 7.ayımızda başlıcam inşallah tam anlamıyla odasıdır bebek arabasıdır vs 🥰
defne55 Ps15 aynen canim valla gecen gun bi akrabam 6 bucuk aylik erken dogum yaptı hiç biseyi hazır değildi onu duyduktan sonra hemen beşik sipariş verdim 😂
Mavis222 34 haftalık biri olarak kesinlikle işlerinizi 30 haftaya kadar bitirmeye çalışın sonra sıcaktı yok ağırlaşmaydı çok zorlanırsınız şuan adım atacak halde değilim iyiki erken yapmışım diyorum
Ps15 defne55 Biz zor kısmı ilk hallettik zaten sonra aklıma geldikçe birşeyler alıyorum işte iyi ki de böyle oldu karnım büyümeye başladı, her şeye üşeniyorum😆 Zaten çoğu şeyi internetten hallettim ama olsun😂
defne55 HandeYavuz canım benim şuan 4 tane yeni doğan ayaklı pijama takımım var iki tane daha alacağım bide iki adet 5li hastane çıkışı alacağım geri kalan da bol bol ayaklı ve ayaksız pijama alacağım yeter diye düşünüyorum hemen büyüyorlar zaten 😊
Asel02 HandeYavuz canım bence gaye baby ve mutto baby almanı tavsiye ederim çünkü biz yeğenime de o markalardan aldık kumaşları mükemmel solma çekme yıpranma asla yok hala saklıyoruz bende o marka aliyorum