clmmmmm Nursubasi evet yumurtlama bugunu ve üç hünü daha degerlendir yarında yap test silikleşirse çatladı demek
Deletedmom00170 Nursubasi canımen alttaki 2 kırmizı cift cizgi bugun ovulasyon günün bugunudeğerlendir
DiplomaliEvHanimi Nursubasi adetin ilk gunuyle beraber sayarsak kacinci gun acaba bugun benim 18.gun hala yumurtlama yok 11.gun baslamistim.
Nursubasi DiplomaliEvHanimi ay tam 18. Gün oluyor benimde bugun :)) ayın 22sinde adet oldum yani kimyasal gebelik geçirdim 22sinde kanamam geldi canım
DiplomaliEvHanimi Nursubasi bende ayin 22sinde oldum 2.adetimi kurtajdan sonra ama belli bile deil benimki acaba adete yakinmi olcam yada ilk haftami oldum beklemedeyim 🙄🙄😊😊😊
DiplomaliEvHanimi Nursubasi hadi ins canim degerlendir 3gun catlama gorunce siliklesince birak ve bekle ins duan gercek olur
DiplomaliEvHanimi Nursubasi https://hizliresim.com/M1LZna Bitti 1hafta sonra basladim ya hic koyuya yakin olmadi gecmi yumurtlucam yoksa. İlk hafta yumurtladimmi. Merakdayim
Musel Nursubasi ben 22 sinde oldum ama bu ay 17 gözüküyo adet günüm siz tam 30 günde birmi oluyorsunuz
Nursubasi DiplomaliEvHanimi devam et bakalım canım belkide geç yumurtluyorsun adetine yakın yumurtlayanlar var
Kbra7777 DiplomaliEvHanimi benimde 15. Gün biri gündüz bir de yap dedi yaptım ama yine silik dünki üç çizgi 😂 öyle kafasına göre takılıyor