Mashan 2zannesi Allah korusun hepsini.sadece benjm hamile olduguma inamim yok henuz neden bilmiyorum yalniz bendemi oyle yoksa oyle olan varmiydi?
2zannesi Mashan amin sağol canım. Zor benim için çünkü ikizler daha 1 yaşında. İlk zamanlardaysan hamileliğinin öyle gelmesi normal.
NergizG Mashan bende 10. Haftamdayım test gününü bekleyene kadar boşuna mı kendimi hamile sanıyorum diyerek 10. Günde kendim test yapmıştım ve çift çizgi. Doktoruma da söyledim hatta hiç belirtim yoktu olmadığını sanmıştım herkeste olmuyomuş tabi canım :)
Mashan Gozumle gormeyinceye kadar hamile olduguma inanmayacagim inanin uykuda gibiyim her gun 1test yapiyorum duaunuyorum ki birden hamile olmam korkuyorum kendimi hen uz eminlikle hamileyim demeye korkuyorum
Ibooya Mashan BENİMDE 7 YIL BİTTİ CANIM ÇOK ŞÜKÜR OKADAR ZAMAN SONRA 29 HAFTALIK HAMİLEYİM TÜP BEBEKLE
Handan0101 Mashan bnde bütün adet belirtileri vardi karnim ağrisi hatta adet olacam diye ağlamıştım belim ağrıdı 7. Gün test yaptim çift çizik çıktı 3 gün sonra kan verdim dedim ben kesin adet oldum pozitif dediler o dakikadan sonra karnımın ağrısı kesilmişti psikolojik tamamen😂
Mashan Handan0101 bende 7ci gun test yaptim cift cizgi cikdi drum sasirdi cok erken ve koyu oldugu icin.bende ikizdi o yuzden sizde nasil cikti koyumu?ve kac aydasiniz?
Handan0101 Mashan bnde silik çıkmıştı canım 26. Haftamdayim sen kaçıncı haftandasın cinsiyet ne bu arada
Mashan Handan0101 yalnis yazmisim ikiz oldugu belli degil sadece ben pyle zan ediyorum cunki erkenden koyu cizgi oldu.henuz yeniyim 4+2heycanla usmye gitmeyi bekliyorum
Trabzon Mashan bende kasık ağrısı çok oldu. Lavinaya gidince basimc oldu bende afedersin idrarimi tam yapamıyodum. En çok kasık ağrısı çektim. Kişiden kişiye değişir ama bu Olay
Handan0101 Mashan Maşallah 2 haftaya kalp atisini duyarsın isallah canım Rabbim tüm isteyen herkeze bu duyguyu tattirsin nerede yaptırdın peki
mk123 Duuyguum tsk ederim canim sicaklarla mucadele ediyoruz, sen nasilsn bebis nasil, bir sknti yoktur ins