Tosbikli Snglcm Valla benim her iki doğumumda da doktorum kendi taktırdı ,çok rahat ettim çıkarınca çok canım yandı hala kullanıyorum
Annecik48 Bende kendi isteğimle sezeryan istiyorum normal doğumdan çok korkuyorum aslında sezeryandan da korkuyorum öyle hikayeler duyuyorum ki napicam hiç bilmiyorum 😑😑
Hatice92 Annecik48 bi sekilde cocugun cikmasi lazim😂😂😂 Ikiside zor Ama Benim icin sezeryan daha az korkutucu
GulsahMulayim Tosbikli korse nasıl bi korse? Bi de çok erken değil mi Ya dikişler için. Bende çok istiyorum hemen takmayı ama.
Tosbikli GulsahMulayim yok sezeryan korsesi olarak geçiyor sadece göbek kısmına böyle biraz bacaklarınla göbeği kavrıyor dikişlere bi etkisi olmuyor iki doğumumda da kullandım hatta dr kendinden taktı
Gizemmdenizz Hatice92 umduğum gibi zor olmadı amelyat dan hıc bişe anlamadım ama sonra 3 gün zorlandım boynum ensem basım çok agrıdı korkulacak bişe deil ama sezaryen;)
Gizemmdenizz Hatice92 iğneyi hissetmedim yani normal igne gibi acısı oldu ztn hemen sakinleştirici yapıldı bana çünkü sersem gibi oldum bazı yerler hiç aklımda deil
Asafeymeninannesi Hatice92 Tekrar gebe kalsam tekrar sezeryanla doğururum ☺️ Bu düşüncemdeki en büyük etken doktorum ve ekibiydi tabii 🤗