Busrabora beslenme düzenimi anlatayım. Sabah kahvaltıda 2yumurta(haşlanmış yada bol tereyağında omlet halinde), bol peynir(ciddi anlamda fazla peynir tüketirim), domates,salatalık söğüş yada domates biber közlerim bazen,ve 1-2dilim kadar tam tahıllı ekmek. 2saat sonra Ara öğün 1porsiyon meyve yanında 10-15badem,fındık yada 3-4ceviz.öğlen en az 180-200gr et ürünü (köfte,ızgara et yada favorim somon ızgara) yanında bol salata,maden sodası,çok açsam az da çorba. 2saat sonra gene bir ara öğün gene 1meyve oluyor kesin ve yanında da bu kez süt yada yoğurt tüketiyorum. Akşam yemeği 1tabak(10-12kaşık eder )etli yada kıymalı sebze yemeği yada kuru baklagil yemeği,yanına bol yeşillikli karışık salata( buradaki bol bildiğiniz küçük bir leğenle gibi 🤣) ve 1kase yoğurt. Ve akşam 8den sonra asla yemek yemiyorum. Yazlığa geldim annemler akşam yemeğini çok geç yiyor 9:30gibi 2haftafa 1kg sadece geç yemek yediğim için aldım.4kg idi aldığım kilo 32.haftaya kadar düşün. Akşam geç yemek nasıl hemen kilo yaptı örnek olsun,geç saatte bişey yeme😊 paketlenmiş gıda da yeme asla. İnsanın canı bu sıcakta dondurma çekiuor madoda şekersiz,meyve ile yaşlandırılmış dondurmalar var hurmalı, baş bademli,İncirli omlardan 2top yiyorum. Aslında benim hayatım hep böyleydi sadece ara öğün ekledim hamilelikte çok acıktığım için.