Busrabora bünye meselesi diyenlere inanmayın yalan söyleyip sırlarını açıklamıyorlar yada farkında değiller neler yaptıklarının. Ben 1.gebelikte 18-20kg almış şu anda 34 biterken anca 4.800 gr görmüş vE bebeği küçük de olmayan bir anne olarak size deneyimlerimi seve seve anlatacağım. Bi kere bol bol hareket edin. Kendini şartlandırın yani cenazeniz,düğününüz,misafiriniz olsa bile 1saat vakit yaratın istisnasız hergün en az 1saat yürüyüş yapın. Bebeğin kilo alması sizin almamanız için bol bol protein tüketin(et,balık,yumurta,bulursanı organik tavuk), süt ürünlerini tam yağlı vE bol tüketin hatta tavsiyem evde yoğurt yapın yoğurdu süzdürüp suyunu için (kalsiyum deposu oluyor), mevsiminde sebze ve meyvelerden tüketin.meyveleri de abartmayın ama şeker oranı yüksek olduğu için kandaki şeker seviyesini yükseltir,insülin hormonu çok çalışınca kilo yapar. Bebek için en önemlisi sağlıklı yağları korkmadan tüketin(zeytinyağı,gerçek tereyağı,organik Hindistan cevizi yağı). Hamur işi ile vedalaşın,makarna,pilav türevlerini de kaldırın hayatınızdan tabi. Bebek için gerekli olan karbonhidrat;sadece günde 2 dilim çok tahıllı ekmekte bulunan karbonhidrat kadar. Ve en en önemlisi doktorunuzun verdiği vitamin mineralleri asla ihmal etmeyin onlar bebeğe çok gerekli asla kilo aldırmazlar;korkmayın kalorileri Yok,şeker de içermiyorlar.Aldırsa ben alırdım 😊 ve her 4-5günde bir tartıp kilo kontrolü yapın,not edin 😊 sevgiler