Nil_19 Snglcm Benim de doymak değil de canım aşırı meyve yemek istiyor bide havada sıcak pek uyamıyorum diyeti açıkcası 😖
Asliyildirim Snglcm koca çanak dolusu çatlayana kadar salata yiyorum, peynir yiyorum çok çok. Bi de 3litre su içiyorum günde. Ben de doymuyorum başka türlü
Snglcm 2lokummannesiii gittim 2200 kalori senin için iyi doğuma kadar bu şekilde devam etmen gerekiyor dedi
2lokummannesiii Snglcm aslında benimde az canım ama ben alıştım artık doymuyorum dediğin için dedim. Bir de kendini aç bırakma ara öğünlere de uy.
Snglcm 2lokummannesiii 100 Luk seker yüklemesinde üç değer normal biri yüksek çıktı referans aralığı en son 190 Ken bnm 193 çıktı doktor şeker var demedi ama önlem alalım diye diyet verdi
Mervesezentosun Snglcm 60 dakika arayla yapılıyor şeker ikinci şeker 120 dakika yapılıyor ikinci verdiğiniz kan kaç
Fatmaa123 Snglcm ben yapıyordum üstüne bide yüksek tansiyon cıktı doktor bu seferde diyeti birak protein agırlıklı beslen her an sezeryana alabilirim dedi 1 aydır böyle sıkıntılı geciyor 34 haftalık olduk bebegin kilosu 2kilo 100 gr
Mervesezentosun Snglcm dakikayla rakamlar çok dengesiz ya da düzensiz Doğum doktorunuza söylediniz mi
DuyguDuman Snglcm ben düzene oturttum yapcak bişi yok. Et sebze falan derken alıştım tabi arada kaçamak oluyor.