honey bende aradım sordum şimdi, bugün kargoya verilecek dendi ama lacivert almıştım bakalım başka renk mi yollayacaklar :DD
Nergis34 ZsSahin canım demekki o yüzden mesaj gelmemiş stokta yokmus ama saçma yani stokta yoksa sipariside onaylamayin ödemede yapmyalm bosa
Mlssa elifayse sms le bilgi mesajı gelince içinde bir link olması lazım canım oraya takip no yazınca cıkar.Eğer o yoksa googledn ptt kargo takip yaz çıkan ekrana gir no yu söyler sana kadgo nerde
Sewwo Çantası gelen anneler bi fotoğraf atsanız :) benim de hala gelmedi ptt kargo sayfasına giriyorum bir bilgi yok müşteri hizmetlerini aradım bugün gün içinde bilgilendirme mesajı gelecektir dedi bekliyorum
Sewwo Nergis34 sarı aldım. Aslında hem laci hem sarı alıyordum ama ödeme yaparken tükendi yazdı sasece sarı aldım
Nergis34 Asuum bende büyükçekmecedeyim banada tuzladan gelmiş ablam da aldı tuzlada oturuyo ama ona hala gitmedi 😂😂
Asuum Tuanaa anladım canım İstanbul için gün içinde teslimat var yazıyordu ondan dir demekki ben daha bekliyorum bakalım ses seda yok
Asuum Nergis34 sordum demin aradım sorun yok öğleden sonra kargoya verilecektir dedi inandrci gelmedi kesinlik konusulmynca