Nergis34 Günaydın kızlar az önce kargom geldi 2 adet almıştım ama bi adet geldi boyle bir sorun yaşayan war mi ???😏😏😏
Semrasem Nergis34 halla niye öyle olduki benim kargom yoldaymış ebebeğin müşteri hizmetlerini arayıp sor bakalım ne dicekler
elifayse Ya kizlar acaba takip edilebiliyormu? Dun mesaj geldi onaylandi diye ama ptteden takip numarasi gelmedi, akşam ebebek sitesinden takip edebiliyordun sevk edildi yaziyordu bugun hiç bir şey çikmiyor😑
Nergis34 elifayse ne renk almistin ablamda laciweert aldı ptt den mesaj gelmemis sadece onaylandi die mesaj gelmis
Mlssa elifayse sms le bilgi mesajı gelince içinde bir link olması lazım canım oraya takip no yazınca cıkar.Eğer o yoksa googledn ptt kargo takip yaz çıkan ekrana gir no yu söyler sana kadgo nerde
Nergis34 Tuanaa ewt güzelmiş lacivert de gelseydi iyiydi😂😂😂 oglum olcagi icin pembe gitmez die düşünüyorum lâcivert oyuzden almistm
Nergis34 ZsSahin canım demekki o yüzden mesaj gelmemiş stokta yokmus ama saçma yani stokta yoksa sipariside onaylamayin ödemede yapmyalm bosa