Sabina03 Güzel hamişler yeni doğum yapmış anneye sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım😊🙏
Mlssa Sabina03 Allah analı babalı büyütsün inşallah öncelikle☺️ Dikişten ve sonrasından cok korkuyorum,oturup kalkma tuvalet ihtiyacı vs,o süreci nasıl atlatıyorsunuz bahsedermisnz rica etsem normalden korkuyorum da ☺️☺️
Efsoo Sabina03 Canim menim.Allah balani qorusun.neçe kilo aldin dogusdan nece gun sonra kilo verdin ne vaxt korse taxdin.Bide bir sualim var.dogusa girende yemek yemek mutleqdir he?sene nese vurdular swnde bagisla altina qacirmamaq ucun.
Sabina03 Mlssa a Amin cnm çok teşekkür ederim Rabbim sizede bir an önce bu güzel anları yaşamayı nasip etsin🙏 Benim 8 dikişim var. Dikişlerim atılırken hiçbişey hissetmedim çünkü anestezi yapılmıştı bana uyuyordum 😄 doğumdan sonra dikişler ağrıyor evet ama doktor ağrı kesici veriyor çok rahat atlatıyorsun. 3 gün felan zorladı beni dikişler o da otururken ama şuan hiiiç ağrım yok diyebilirim çok şükür🙏 Rabbim bizi öyle yaratmışki çabucakta toparlanıyosun😍 bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim
Sabina03 Alpalp süni verdiler 2 saat felan. Sonra ben durdurdum suniyi istemedim kendi sancılarımı beklemek istedim meğersem kendi sancılarım varmış. 5-6 saat sancı çektim sonra doğum gerçekleşti
Sabina03 Ebru0101 amin canım darısı sizin başınıza tek avazda kurtulursunuz inşAllah🙏 40+1 hafta doğum gerçekleşti
Sabina03 Efsoo amin canım menim :) hamilelikte 18 kilo aldım. Ayaqlarım çox şişmişdi uje geze bilmirdim 50 kg dım sonra 68 kg oldum indi ise mamamgil deyir evvelki kilona qayıtmısan :) korset taxmadım ama dar lasini geyinirem o qarnımı yığdı yavaş yavaş birde yemek yemişdim doğumnan önce heç bilmirdim suyum gelecek. Yaxşıki yemişdim gücüm var idi doğuşda
Mlssa Sabina03 Aminn canım inşallah🙏🏻 E o kadarcık da dayanacağım artık normal olursa çok teşekkür ederim cevap için.🙏🏻❤️
Birgullllllll Sabina03 34+4 Allahım Nasip Ederse İnşallah Normal Doğum istiyorum. Acı var mı Nasıl Bir duygu o bebeğin çıktığı an. Aslında yaşamadan bilemeyiz ama suni sancı verilmeden de normal Doğum olmaz mı açıklığına göre mi
Sabina03 Birgullllllll az kalmış cnm bişey kalmamış sende :) Rabbim sabr versin🙏 Bebeğin çıktığı an zorlamıyor en çok sancılar zorladı beni ama çok uzun sürmedi 5-6 saat çektim sancıyı o da gidip geliyor gidip geliyor gidince zaten nefes alıyosun ohh be diyosun :) ıkınmalar başladığında doğumhaneye alındım ıkınma çok zorlamıyo bebek çıkmak istiyo ve sende ıkınıyorsun
Mlssa Sabina03 Yaa öyle mi dersin🙏🏻korkumu yenmeye çalışıyorum inşallah başarırım çok teşekkür ederim pozitif mesajların için🙏🏻❤️
Sabina03 Mlssa rica ederim cnm pozitif düşün gerçekten zor değil Rabbim sabrını veriyor sancı geldiğinde zorlanıyosun evet bende biraz mız mız bir insanım çok güçlü değilimdir sancı geldiğinde saçmalıyordum😄 şimdi eşim annem bana gülüyor saçmalamışım diye
Tarana Sabina03 Gözünüz aydın)Sancı başlayandan ne qeder vaxt sonra doğum oldu?)Bize xestexana 20deqdi ne vaxt çıxım deyə düsünürəm evdən?)Bir də epidural filan taxildimi?Əks təsirini gördünüzmü?Bebişinizə uzun sağlam ömür diləyirəm❤️🙏
Mlssa Sabina03 😃😃😃 Maalesef ben de öyleyim canım çok tatlıdır hemen mızmızlanırım ama doğal yoldan olması tabi her zaman iyidir inşallah aksilik olmaz da normal doğururum🙏🏻Dikişler beni korkutuyor açıkçası 20 30dikişi olan hatta fazlası olan okuyunca insan birazcık tırsıyor 😃😃
Sabina03 Mlssa bence hiç öyle şeyler kafana takma 20-30 dikiş hiç duymadım olsa bile çabuk iyileşiyor dikişler dediğim gibi Rabbim öyle yaratmış rahim eski halini alıyor dikişler iyileşiyor sabr laZım sadece :)
Mlssa Sabina03 Ay inşallah sorunlu olmaz canım içime su serptin gerçekten🙏🏻 Çok teşekkür ederim baya rahatladım.❤️❤️
Mlsgzll Sabina03 ya canım şükür ne kadar bekledin pes etmedin rabbim sana bebeğine uzun ömürler versin inşallah benim bir sorum olucak bebegın çıkış anı en kolayı diyorlar öyle mi gerçekten yoksa o çok zorluyor mu benimde çok az kaldı 38+2 çok korkuyorum 🙈
Sabina03 Mlsgzll 6 saat sancı çektim cnm ben pes etmiştim biraz ama annemler yanımda saçmalama fln diyolardı iyikide demişler😄 en zoru sancılar cnm ıkınma hissi geldikten sonra herşey kolay bence birazcıkta dokturuna ve ebene bağlı sana tam destek olmaları lazım gaz vermeleri lazım haydi iyi gidiyosun fln demeleri gerekiyor çünkü o an sadece morale ihtiyacın var