GuelGltkn bence yanlış düşünüyosun sezeryan veya normal doğum fark etmez her ne olursa olsun sağlık ki söz konusu 2 kişinin sağlığı.ben ilk bebeğimi sezeryan oldum özelde 2018 mayısta şuan 9 haftalık hamileyim tekrar ve yine özelde yapmayı istiyorm.Devlette yapan bütün tanıdıklarım normalide sezeryanıda bin pişman kaç tanesi iltihap oldu dikilişler askeri kamp gibi odalar en az 2 kişilik ziyaretin belli saati var özeldeyse öyle değil ben hep eşimi istiyordm mesela hem annem hem eşim kaldı başımda ve ağrın sızın oluyo misal herhangi bişeye ihtiyacın oluyo iki bir demiyorlar.ayrıca o para koparmak hikayeleride yalan dolan adam gibi doktora denk geldikten sonra hiçte para koparmak için saçma sapan şeyler yapmıyorlar ben 36+4te doğum yapmştım ciğer geliştirici iğneler falan ekstraya giriyor ama benden bunların ücreti alınmadı çocuk falanda küveze koyulmadı.demem o ki paraya değil içine sinene bak şahsen ben durumum olduğu sürece bu kadar suriyeli varken memlekette devlet hastanelerine asla gitmem