Aslicrn Dygdlk 6+4 de kalp atisini gorduk ama dinletmedi 10. Haftada dinledim zaten gormek onemli doktor kucuk diye zararli diye dinletmedi hic, bebegi gordunmu
Dygdlk Aslicrn bebegi keseyi hep gorduk hersey tastamam ama kalp atisi yok. Birde kanamam var tabi. 😣
54321 Dygdlk canım morelini bozmak istemem ama bnim ilk gebeligimde de duyulmadı alttan baktı yok karında da yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım inşaAllah sen duyarsın
Tlysfk Dygdlk geçen sene 54321 ilk gebeliğimde benimde öyle olmuştu 8.haftaya kadar bekledik bebek de gelişmedi düşük oldu üstüne kürtaj oldum😞
Dygdlk 54321 biraz erken degil mi neden kurtaja karar verdi doktor zaten ilk 6. Haftada duyulmaya basliyor ses. Baska bi sebepten mi kurtaj yaptilar
54321 Dygdlk hayır sadece kalp atımı yoktu 2 hafta bekledim hala yok hatta 3 hafta bekledim sonra mecbur oldum
Sirin96 Hiç canınızı sıkmayın doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor haftanızı sizin döllenme zamanınız önemli belki geç döllenme 6 değil de 5 haftalıktır ve gözükmemesi normaldir içinizi ferah tutun 🌸