Dygdlk Merhaba. Bebekelrinizin kalp atışını tam kaçıncı haftada duydunuz? 6+4 ama doktor duyamadi bizde.
37aysgl Dygdlk 6+3 te gittiğimde bende duymamamıştım 7+5 te gitmiştim geç duymuştum canım sende duyarsın inşallah🙏🏻
Dygdlk funnymum evet vajinalda bakti ama duyulmadı. İlk cocugumda 6. Haftada duymustuk. Simdi yine 6. Haftadayiz ama duyamadik.
54321 Dygdlk canım morelini bozmak istemem ama bnim ilk gebeligimde de duyulmadı alttan baktı yok karında da yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım inşaAllah sen duyarsın
Mliko6 Dygdlk evet canım 4. Haftada gttim kese var bebek görnnüyo 2 hafta sonra gel dedi gttim dedi bebek var kalbide atıyor ama dinlemeye gerek yok dedii 2li testede gttim yüne kalbi atıyor iyi dddi dinletmedi 😘
Zisan14 Dygdlk doktorlar söylüyor zaten 8. Haftaya kadar zamanı olduğunu canım merak etme duyarsın inşallah 🌸🌸
Dygdlk Zisan14 insallah 🙏 evet doktorda oyle dedi ama insanin umudu cok kiriliyor birde oglumdu bu zamanlsr coktan duymustuk. Annelik iste oyle evham yapiyorum ki
Gunesburcu Vajinal de 6+5 ye duymuştuk ama 8. Haftada da duyanlar var ♥️ SiZde hayırlısı ile duyacaksınız inşallah
Zisan14 Dygdlk doğrudur canım benim ya iyi şeyler düşün 1 hafta sonra tekrar gittiğinizde minik kuşun kalp atışlarını duyarsın inşallah 👼🏻🐣🐣🌸
Ozgeeyldz1 Bende 7+3de kalp atışlarını duydum ultrasonda 😊 sizde hiç üzülüp evham yapmayın mutlaka duyacaksınızdır biz anneler hemen motivasyonu düşürüp kötü şeyler düşünüyoruz aslında sadece azıcık sabır lazım 😊😊