Fadiksamet merhaba. Bende de pko vardı. Evlendiğim ilk sene 6 ay hamile kalmayınca doktora gittim. 1 yıl düzenli ilişkiden sonra gel dedi. 1 yıl düzenli ilişkinin sonunda gittiğimde smear yapıldı ve hsil çıktı. Onun üzerine biyopsi, kolposkopi vs derken 1 yıl takip sürecinin ardından leep operasyonu geçirdim. Çocuk sahibi olamıcam diye korkudan kahroldum, aylarca ağladım. Bu sene Ocak ayında temiz raporunu aldım ve doktorum 3 aylık klomen tedavisine başlattı. İlk 2 ay sonuç alamadım. Üçüncü ay ilacı dahi kullanmak istemedim, çok yıpranmıştım. Eşimin ısrarıyla sadece ilacı kullandım ama olmayacağından o kadar emindim ki ilişki için gün takibi bile yapmadım. Derken iş arıyordum, işe başladım. İşe başladıktan 1 hafta sonra adet olmam gerekiyordu. Tam adet zamanımda birkaç damla geldi, adet oldum sandım. O gün ağlayıp kendimi parçalamakla geçti. Eşime dedim ki ben birkaç yıl çocuk fikrini rafa kaldırmak istiyorum artık yoruldum. O da tamam dedi sağolsun. Derken benim adetimi devamı gelmedi. Aradan 1 hafta geçti, hiç bir belirtim de yoktu, sadece adet belirtileri. Eşim bi test yapmayı denesene dedi. Yapmıcam dedim ona ama içime de kurt düştü acaba mı diye. Test aldım, sabah uyandım sigaramı yaktım testi yaptım. 5 dk falan bekledim. Sigaram bittikten sonra kafamı bi çevirdim kıpkırmızı iki çizgi. Sonrası mutluluk çığlıkları😍 o sabah test yaparken içtiğim son sigaramdı, asla ağzıma sürmedim. Evliliğimin 3.yılında anneler gününe birkaç gün kala anne olacağımı öğrendim. Çok şükür. Allah kimseye aratmasın. Uzun oldu biraz, kusura bakmayın 😊