Selam bayanlar. Hepimiz icin mucizevi bi olay olan anneligin ilk gunlerine donelim sohbet etmis olalim. Ilk hamile oldugumu ogrendigim zamani anlatmak istiyorum sizlere. Biraz uzun olacak ama simdiden k.bkmayin hakkinizi helal edin. Ben 2.5 yillik evliyim. Evliligimin ilk gununden beri bebek istiyorduk esimle. Sonra aradan 3 ay gecti 5 ay gecti derken tam 2 yil gecti ve bebegimiz olmadi. Doktorlara gittim ilaclar kullandim. Artik akliniza ne geliyorsa denedim olmadi. En sonunda umidi kestim hayirlisi dedim. Ozel bi sektorde calismaya basladim. Ortak kullanim alani olan wc den enfeksiyon kaptim ve genital bolgem kasintidan artik parcalanmak uzereydi. Esimle iliskiye giremiyordum bu surecte. Sonra doktora gittim doktor bi ilaç verdi bunu bi hafta kullan gel dedi bu surecte iliski yasak ve ilac bittikten sonra 3 gun daha yasak dedi. Neyse ben ilaci kullandim ama doktora gidemedim o arada biraz iyilestigimi dusundum ve iliskiye girdim esimle fakat iyilesmemisim iliskiden sonra daha kotu oldum. Tekrar doktora gittim tekrar ilac ayni surec tekrarlandi derken ilacim bitti bu sefer gittim doktora idrar tahlili yapti gecms mi enfeksiyon diye. Ben o sonuclari islerin yogunlugundan dolayi bi hafta alamadim. Sonra bi gun denk getirip aldim sonuclarimi bide ne goreyim beta hcg 15 😀😀😀 hemen acile gidip bi kan testi verdim. 1 saat sonra cikcak dediler ama ben nasil dayanicam bi saat 2 yil dayanmisim ama 1 saat dayancak sabrim yok. Hemen eczaneye gittim o arada erken gebelik testi aldim kardesimle yaptik. Ben bakamadım sonuca kardesim malesef abla yok diyince biliyodum ki zaten dedim her zaman ki gbi dedim😦😦 evime giderken kardesim pesimden kosup saka yaptim demez mi inanmadim tabi. Gittim teste baktim hala inanamiyorum. Dondum kaldim kal geldi resmen. Sonra hemen hastaneye gidip test sonucunu ogrendim ki sonuc inanilmazdi 6354 de yukselmisti beta hcg. Bekledigim o gun bu gündü artik bende bi anne olcaktim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah beklemek cok zor Rabbim kimseyi bekletmesin. Suan 29+4 günlüğüm cok şükür.